Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Ακριβές" βουτιές - Έκανε μπάνιο στο Ακταίο και οι ανήλικοι της έκλεψαν 450 ευρώ και το κλειδί του αυτοκινήτου!

"Ακριβές" βουτιές - Έκανε μπάν...

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι

"Ακριβά" πλήρωσε τη βουτιά της στο Ακταίο της Πάτρας προχθές μια 63χρονη, καθώς όσο απολάμβανε το μπάνιο της, κάποιοι την έκλεβαν. Συγκεκριμένα της πήραν από την τδάντα της το πορτοφόλι της, στο οποίο είχε 450 ευρώ, καθώς και το κλειδί του αυτοκινήτου της.

Η Άμεση Δράση συνέλαβε ωστόσο δύο ανήλικους, ως δράστες της κλοπής. Μάλιστα βρέθηκε το πορτοφόλι, χωρίς τα χρήματα. Το κλειδί ωστόσο υπήρχε και επεστράφη στην κάτοχό του. H EΛ.ΑΣ δίνει συμβουλές για να αποφύγουμε παρόμοια περιστατικά, τα οποία συνηθίζονται στη διάρκεια του καλοκαιριού στις παραλίες και της Αχαΐας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

"Συνελήφθησαν χθες (11-7-2018) το μεσημέρι, στο Ακταίο Πατρών, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο Έλληνες ηλικίας 15 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Σύμφωνα με την αστυνομία προχθές (10-7-2018) το απόγευμα, οι δράστες εκμεταλλευόμενοι ότι 63χρονη ημεδαπή βρισκόταν στη θάλασσα και κολυμπούσε, αφαίρεσαν από τη τσάντα της ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και το κλειδί του αυτοκινήτου της.

Οι ανήλικοι αναγνωρίστηκαν την επόμενη μέρα από την παθούσα και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή, ενώ παρέδωσαν το πορτοφόλι το οποίο είχαν αποκρύψει σε κοντινή απόσταση με το κλειδί του αυτοκινήτου, χωρίς όμως το χρηματικό ποσό.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο ανηλίκων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει του πολίτες όταν βρίσκονται στην παραλία:


• Nα μην αφήνουν ποτέ τα προσωπικά τους αντικείμενα όπως πορτοφόλι, γυαλιά ηλίου, κινητά τηλέφωνα, tablets, φωτογραφική μηχανή και κλειδιά ανεπιτήρητα.
• Να μην μεταφέρουν μεγάλα χρηματικά ποσά.
• Να μην σταθμεύουν το όχημά τους σε ερημικές τοποθεσίες ή σε σημεία που δεν μπορούν να το επιτηρούν.
• Να μην αφήνουν στη καμπίνα του οχήματος και σε εμφανές σημείο αντικείμενα τα οποία μπορούν οι δράστες σπάζοντας το τζάμι εύκολα να τα αφαιρέσουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις