Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Απάντηση Τουλγαρίδη στην καταγγελία Χριστόπουλου για τα ληγμένα σουβλάκια

Πάτρα: Απάντηση Τουλγαρίδη στην καταγγελ...

Eρώτηση - καταγγελία χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο

Στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Πατρέων Κώστα Χριστόπουλο  απαντά ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Θεόδωρος Τουλγαρίδης, για τα ληγμένα σουβλάκια. Όπως κατήγγειλε χθες ο κ. Χριστόπουλος στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας,  ληγμένα σουβλάκια φυλάσσονται σε ψυγεία της παιδικής κατασκήνωσης του Δήμου Πατρέων, στην Πλαζ.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Στη δήλωσή του ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Θόδωρος Τουλγαρίδης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι είναι παράδεκτο και άθλιο να υπονοείται ότι μη ελεγμένα τρόφιμα δίνονται σε παιδιά που φιλοξενούνται στην Πλαζ. Διαβεβαιώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου υπάρχει η μέριμνα για την υψηλή ποιότητα των τροφίμων. Το μενού των παιδικών κατασκηνώσεων δεν έχει σουβλάκι, μόνο φρεσκομαγειρεμένα τρόφιμα, τα οποία μαγειρεύονται στο χώρο της Πλαζ από πιστοποιημένους μάγειρες. Στους καταψύκτες της Πλαζ δεν υπάρχουν ληγμένα τρόφιμα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

"Η χτεσινή σκηνοθετημένη ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τα «ληγμένα σουβλάκια», έχει ξεκάθαρο στόχο τη συκοφαντία των Παιδικών Κατασκηνώσεων της Πλαζ, μιας δομής που φιλοξενεί 1.500 παιδιά και μάλιστα από τα φτωχότερα λαϊκά στρώματα. Δεν μας εκπλήσσουν οι θεατρινισμοί, άλλωστε έχουν αποδειχτεί δάσκαλοι στη διαστρέβλωση και τη συκοφαντία, ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων αντιπαράθεσης.

Θεωρούμε απαράδεκτο και άθλιο να υπονοείται ότι μη ελεγμένα τρόφιμα δίνονται σε παιδιά που φιλοξενούνται στην Πλαζ. Διαβεβαιώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου υπάρχει η μέριμνα για την υψηλή ποιότητα των τροφίμων. Το μενού των παιδικών κατασκηνώσεων δεν έχει σουβλάκι, μόνο φρεσκομαγειρεμένα τρόφιμα, τα οποία μαγειρεύονται στο χώρο της Πλαζ από πιστοποιημένους μάγειρες. Στους καταψύκτες της Πλαζ δεν υπάρχουν ληγμένα τρόφιμα.

 

Δεν έχουμε υπ’ όψιν μας καμία επίσημη καταγγελία ή διαμαρτυρία πολιτιστικού συλλόγου. Θα διερευνήσουμε το θέμα".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις