Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κέφι, χορός και δωρεάν βραστό στην Γιορτή του Τσοπάνη στην Κέρτεζη -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κέφι, χορός και δωρεάν βραστό στην Γιορτ...

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γ. Λαζουράς, ο Δ. Κατσικόπουλος, κ.α.

Τιμή στους τσοπάνηδες αποδόθηκε, σε μία θαυμάσια παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσε, για 4η χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερτεζιτών Στριφτόμπολας με επικεφαλής, την δραστήρια πρόεδρό του Γεωργία Χασαποπούλου.

Η εκδήλωση που συγκέντρωσε πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κέρτεζη Καλαβρύτων το περασμένο Σάββατο 7 Ιουλίου 2018.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Κερτεζιτών κ. Χασαποπούλου απηύθυνε ένα χαιρετισμό και τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της εκδήλωσης που έχει γίνει πλέον θεσμός όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά για όλη την ορεινή επαρχία Καλαβρύτων.

Στη συνέχεια μίλησε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς για τους αγωνιστές της υπαίθρου ενώ χόρεψε κιόλας. Επίσης χαιρετισμό απηύθυναν ο Παπαδόπουλος Θανάσης (ΑΓ.Σ Καλαβρύτων), ο Δημήτρης Κατσικόπουλος (πρώην Νομάρχης Αχαΐας) και ο Μηλιτσόπουλος Παναγιώτης (Τυροκομείο Κλειτορίας).

Ο σύλλογος τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τον κο Κωνσταντόπουλο Θεόδωρο (εμπορεία ποτών) και τον κο Μάρκου Γεώργιο (βιοτεχνία γιαουρτιού ΑΛΦΑ). Τέλος τιμήθηκαν οι κτηνοτρόφοι του χωριού οι οποίοι πρόσφεραν δωρεάν βραστό στον κόσμο.

Το γλέντι διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους μουσικούς που πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Οι φωτ. είναι της Φαύστας Φρατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight