Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης για την παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου: «H Πάτρα "διαχειρίζεται" τη θάλασσά της»

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης για την παραχώρηση...

"Είναι απολύτως βέβαιο ότι η Πάτρα έχει πολλά να κερδίσει", προσθέτει

Η παραχώρηση χρήσης του θαλασσίου μετώπου στον Δήμο Πατρέων αποτελεί θετική και φυσιολογική εξέλιξη της Σύμβασης Προσωρινής Παραχώρησης που υπογράφτηκε στις 24/1/2012 (όπως ξεκάθαρα αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας που κατατέθηκε στη Βουλή), η οποία καθυστέρησε αναιτιολόγητα επί τρία χρόνια, αναφέρει σε δήλωση του ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης.

Ο κ. Κατσανιώτης προσθέτει ότι «ο Δήμος Πατρέων, που ήδη ασκεί τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης και εκμετάλλευσης του παραχωρούμενου χώρου, αναλαμβάνει πλέον την ευθύνη διαμόρφωσης ενός σχεδίου ανάπλασης και ανάπτυξης της παραλιακής ζώνης που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες αλλά και στις ελπίδες των πολιτών της περιοχής.

Είναι απολύτως βέβαιο ότι η Πάτρα έχει πολλά να κερδίσει "κοιτώντας" την θάλασσά της. Η παράκτια περιοχή από τον Ψαθόπυργο μέχρι τα Καμίνια αποτελεί ένα «ακατέργαστο διαμάντι» που μπορεί να αλλάξει πλήρως την εικόνα της αχαϊκής πρωτεύουσας και να γίνει πόλος ανάπτυξης και οικονομικής δραστηριότητας.

Προς αυτή την κατεύθυνση θα έχει, τώρα αλλά και στο μέλλον, συμπαραστάτες όλους όσους αγωνιζόμαστε για την κοινωνική και οικονομική αναμόρφωση της πόλης.

Σημασία έχει πλέον το επόμενο βήμα…».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις