Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Χειροκροτήθηκε θερμά στα Κρέστενα Ηλείας η «Τρελή του Σαγιό» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χειροκροτήθηκε θερμά στα Κρέστενα Ηλείας...

Την περασμένη Κυριακή 8/7 το βράδυ

Στα Κρέστενα της γειτονικής Ηλείας ταξίδεψε την περασμένη Κυριακή 8/7/2018, το «Άρμα Θέσπιδος» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με την «Τρελή του Σαγιό» του Ζιροντού που έχει σκηνοθετήσει ο Χρήστος Στρέπκος. Ήταν μια όμορφη παράσταση, σε ένα θέατρο, στη μέση ενός κατάφυτου χώρου, με μεγάλη προσέλευση και δυνατό χειροκρότημα.

Η παράσταση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Δυτικής Ελλάδας που ενίσχυσε οικονομικά το «Άρμα Θέσπιδος» προκειμένου να δώσει μια σειρά παραστάσεων σε Δήμους της Περιφέρειας. Άλλες τέτοιες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί τον Ιούλιο σε Καβάσιλα, Μεσολόγγι, Θέρμο, Αντίρριο, Καλάβρυτα και Κρήνη.

Την διασκεδαστική και αστεία παράσταση προλόγισε και παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ανδρίσταινας – Κρεστένων, Διονύσης Μπαλιούκος που τόνισε την αξία του έργου του Δήμου και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., με τη δημιουργία του «Άρματος Θέσπιδος», και πρότεινε τη στενότερη πολιτιστική συνεργασία των δύο Δήμων και για την ανάδειξη των αρχαιολογικού χώρου του Επικούρειου Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture