Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: "Πράσινο φως" από το Δημοτικό Συμβούλιο για το Καρναβαλικό Μουσείο

Πάτρα: "Πράσινο φως" από το Δη...

Απόφαση και για τα Ροΐτικα

Σειρά σημαντικών θεμάτων για τον Δήμο, συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας. Μεταξύ αυτών, είναι:

-Η έγκριση της οριστικής μελέτης για την εκτέλεση του έργου «διαμόρφωση χώρων παλαιών Σφαγείων σε χώρους δημιουργικής βιομηχανίας, με ειδίκευση στο Πατρινό Καρναβάλι». Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 910.566,97 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από το επιχειρησιακό Πρόγραμμα «INTERREG (V-A) Greece-Italy (EL-IT) 2014-2020», με το ποσό των 551.500 ευρώ και από ίδιους πόρους του Δήμου Πατρέων με 359.066,97 ευρώ.

-Η έγκριση παράτασης της σύμβασης παραχώρησης του χώρου στα Ροΐτικα στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) για τις δράσεις της ημερήσιας κατασκήνωσης, που φιλοξενεί ήδη 70 παιδιά.

Ο συγκεκριμένος χώρος με τα κτίρια παραχωρείται για την λειτουργία του θερινού Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του ΚΟΔΗΠ και συγκεκριμένα για τη λειτουργία παιδικής κατασκήνωσης.

Η ευθύνη πραγματοποίησης των δράσεων εντός του χώρου θα ανήκει στον ΚΟΔΗΠ, ο οποίος θα συνεργάζεται με το σύνολο των Υπηρεσιών του Δήμου για την επιτυχή υλοποίησή τους.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις