Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δείτε εδώ το ολοκαίνουργιο Crystal Waters! Λιτή πολυτέλεια, φινέτσα & φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών, στον απόλυτο προορισμό διακοπών

Δείτε εδώ το ολοκαίνουργιο Crystal Water...

Στην υπέροχη Νικιάνα της Λευκάδας

Βρεθήκαμε σε ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας, τη Λευκάδα. Το χωρίο της Νικιάνας και οι σουίτες του Crystal Waters αποδείχθηκαν ιδανικό σημείο μιας και μας εξασφάλισαν την πολυπόθητη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης, ενώ ταυτόχρονα απείχαν μια "ανάσα" από την κεντρική αγορά της περιοχής και τις ψαροταβέρνες.

Το Crystal Waters άνοιξε τις πόρτες των 28 πολυτελών σουιτών, του Sapphire Restaurant και της πισίνας του τον Μάιο του 2018 και αποπνέει απλότητα και φινέτσα. Μια αίσθηση ότι είσαι ο πιο αγαπημένος τους φιλοξενούμενος που θέλουν να τον ευχαριστήσουν με προθυμία, ευγένεια και διακριτικότητα, είναι αυτό που σε συνοδεύει κατά την παραμονή σου εκεί. Τι υπέροχο συναίσθημα, να μένεις σε υψηλών προδιαγραφών σουίτες κι όμως να έχεις την αίσθηση ότι φιλοξενείσαι στο σπίτι του καλύτερού σου φίλου...!


Ξεκινήστε τη μέρα σας με την εκπληκτική θέα της κρυστάλλινης θάλασσας και αφήστε τη δροσερή αύρα να σας φυσήξει καθώς φτάνετε στον χώρο του πρωινού. Χαλαρώστε και απολαύστε το πανέμορφο ορεινό τοπίο δίπλα στην πισίνα ή την παράκτια θέα από την ησυχία του μπαλκονιού. Η Θεραπεία και το Σαλόνι Ομορφιάς είναι ο τέλειος χώρος για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας προσφέροντας παραδοσιακή θεραπεία χαλάρωσης. Απολαύστε βραδιές κάτω από τα αστέρια και πιάτα από επιλεγμένα τοπικά προϊόντα και εποχικά υλικά σε συνδυασμό με εκλεκτές πρώτες ύλες στο Sapphire Restaurant. Η απόλυτη εμπειρία καπνίσματος περιμένει τους λάτρεις του ναργιλέ στο Aqua Club.
Φτάστε ως επισκέπτης, αναχωρήστε ως φίλος και επιστρέψτε ως οικογένεια!

Η τοποθεσία

Το Crystal Waters αποτελεί την ιδανική βάση για να ανακαλύψετε το εντυπωσιακό νησί της Λευκάδας. Βρίσκεται στους πρόποδες του γραφικού όρους Σκάρος, με πλούσια βλάστηση από τη μία όψη και τη θάλασσα στην άλλη. Απέχει μόλις 29χλμ. από το Αεροδρόμιο του Ακτίου και μόλις 11χλμ. από την πόλη της Λευκάδας. Βρίσκεται στο χωριό Νικιάνα, μόλις 200μ από την παραλία. Έχει εύκολη πρόσβαση σε πολιτιστικές τοποθεσίες, στους καταρράκτες του Νυδρίου και σε ιστορικά χωριά με αρχαίες εκκλησίες.
Μια διαδρομή 50 χλμ. θα σας οδηγήσει στη διάσημη, βραβευμένη παραλία Πόρτο Κατσίκι. Απέχει 10 λεπτά από τα πλοία που σας μεταφέρουν στην παραλία των Εγκρεμνών, μία από τις ομορφότερες της Ευρώπης. Η Λευκάδα παρέχει διάφορες αθλητικές δραστηριότητες από το θαλάσσιο σκι, καταδύσεις, windsurfing, kitesurfing, αλεξίπτωτο πλαγιάς, πεζοπορία και πολλά άλλα. Μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά θα έχετε πλήρη ηρεμία γνωρίζοντας ότι το δωμάτιό σας είναι καθαρό και έτοιμο για τον τέλειο ύπνο ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για την επόμενη μέρα.

Σουίτες
Όσο για τα δωμάτια... οι εικόνες τα λένε όλα! To Crystal Waters διαθέτει προς το παρόν 28 ευρύχωρες σουίτες, ενώ ήδη επεκτείνεται. Οι μοντέρνες σουίτες του, αγκαλιάζουν την υπέροχη εξωτερική πισίνα για να συνθέσουν ένα αυθεντικά καλοκαιρινό σκηνικό, προορισμένο για χαλάρωση, ξεκούραση και διασκέδαση. Υψηλή αισθητική, λιτή πολυτέλεια και λειτουργικότητα στην καλύτερη εκδοχή τους. Oι περισσότερες σουίτες διαθέτουν δυο κρεβατοκάμαρες με ιδιωτικό μπάνιο, ενώ πολλές έχουν και ιδιωτική πισίνα. Όλες χαρακτηρίζονται από ήπια πολυτέλεια και φινέτσα, ενώ παντού επικρατούν ζεστά χρώματα, καθαρές γραμμές, εξαιρετική διακόσμηση και προσεκτικά επιλεγμένα και ποιοτικά υλικά.

Εστιατόριο Sapphire

Το εστιατόριο Sapphire δίπλα από την πισίνα που είναι ανοιχτό στο κοινό, εστιάζει στα φρέσκα τοπικά υλικά και επαναπροσδιορίζει την ελληνική κουζίνα θέλοντας να δημιουργήσει καινούργιες μνήμες και γεύσεις, ενώ το μενού επιμελείται ο γνωστός Chef Αριστοτέλης Ζέρβας. Αφεθείτε στην ωραιότερη αυθεντική ελληνική κουζίνα σε ένα περιβάλλον με διακόσμηση σε γήινους τόνους και απαλό φωτισμό. Εξερευνήστε τις γεύσεις του Ιονίου και τα τοπικά πιάτα φτιαγμένα με φρέσκα υλικά.

Aqua Club
Η εξωτερική πισίνα του Crystal Waters είναι το απόλυτο μέρος για χαλάρωση - ένας προορισμός καθαυτός. Σας προσκαλεί να χαρείτε τη θαλασσινή αύρα, να νιώσετε τη ζεστασιά του ήλιου ή να απολαύσετε την τοπική κουζίνα. Χαλαρώστε στο lounge bar και δοκιμάστε παραδοσιακά γλυκά, μοναδικά κοκτέιλ, αναζωογονητικούς χυμούς, φρέσκα φρούτα και υγιεινές σαλάτες που παρασκευάζονται από το έμπειρο προσωπικό μας. Στο μπαρ θα είστε σε θέση να απολαύσετε ένα πραγματικά αυθεντικό ναργιλέ σε μια μεγάλη ποικιλία από γεύσεις.

Θεραπείες & Σαλόνι περιποίησης για μανικιούρ και πεντικιούρ
Το ιδανικό μέρος για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας προσφέροντας παραδοσιακές θεραπείες χαλάρωσης. Παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα που βελτιώνουν τη φυσική σας εμφάνιση και βοηθούν τη διανοητική σας χαλάρωση, άριστη εξυπηρέτηση, προϊόντα ποιότητας και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στην Λευκάδα, επιδιώξτε τη διαμονή σας στο Crystal Waters. θα ζήσετε μια αληθινή εμπειρία φιλοξενίας!

Επικοινωνία

[email protected]

Tηλ: +30 2645072383-384

Επαρχιακή οδός Λευκάδας- Νυδρίου, Νικιάνα, Λευκάδα, Ελλάδα 31100

www.crystalwaters.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά