Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

To κλασσικό party “We love 80s” για δεύτερο καλοκαίρι στον Κήπο του Royal

To κλασσικό party “We love 80s” για δεύτ...

Με πολλές εκπλήξεις που θα θυμίζουν όλες… reunion!

Ένα χρόνο μετά, τo party που πλέον έχει γίνει θεσμός επιστρέφει στον καταπράσινο ΚΗΠΟ του Royal. Το κλασσικό πλέον  “We love 80s”, μετά την περσινή του επιτυχία, δείχνει να έχει βρει το καλοκαιρινό του στέκι, ενώ οι εκπλήξεις αναμένονται φέτος ακόμα πιο εντυπωσιακές.

Τη μουσική επιλέγει και «μιξάρει», κλασσικά, o Κωνσταντίνος Γεωργίου με όλες τις επιτυχίες μια αξέχαστης δεκαετίας.

Με τραγούδια από τις αρχές των 80s όπως το «Reggae Night» του Jimmy Cliff, το “Enola Gay” των OMD, το “Save a prayer” των Duran Duran ή το “Against all odds” του Phil Collins… μέχρι τα τέλη της δεκαετίας και το “Foolish beat” της Debbie Gibson, ή το “Enjoy thw Silence” των Depeche Mode!

Σε ρυθμούς «ξεσηκωτικούς» με το “Keep me hanging on” της Kim Wilde ή το «Part time lover» του Stevie Wonder, το “I need a hero” της Bonnie Tyler …αλλά και αγαπημένα slow κομμάτια, όπως το “Where did your heart go” των Wham ή το “Live to tell” της Madonna!

Το κορυφαίο party του φετινού καλοκαιριού, σε ένα σαββατόβραδο γεμάτο εκπλήξεις για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Κι επειδή ένα επιτυχημένο party κρίνεται στη λεπτομέρεια, δε θα λείπουν οι νοσταλγικοί συμβολισμοί σε κάθε γωνιά του ΚΗΠΟΥ αλλά και αυτοί που θα... ερεθίσουν τον ουρανίσκο μας, αφού μόνο τη συγκεκριμένη βραδιά το menu θα είναι βγαλμένο από την αγαπημένη μας δεκαετία!

Το Σάββατο 14 Ιουλίου ο Κωνσταντίνος Γεωργίου μπαίνει στην DeLorean του Marty  McFly και «Επιστρέφει στο Μέλλον» με τραγούδια από τη δεκαετία που τόσο αγαπήσαμε!

Στον Κήπο του Royal Τheater (Παλαιό Πτωχοκομείο)
Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα
Είσοδος Ελεύθερη
Κρατήσεις για φαγητό ή ποτό: 2610 310120

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life