Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καλούτσικα τα πήγε ο «Ο Ant-Man και η Σφήκα» στη χώρα μας, "έσκισε" στις ΗΠΑ

Καλούτσικα τα πήγε ο «Ο Ant-Man και η Σφ...

Σε preview προβολές τράβηξε το κοινό το "Ξενοδοχείο για Τέρατα 3" - Αρέσει και το «Έτσι είναι η ζωή»

Mία χαρά τα πήγε τηρουμένων των …καιρικών αναλογιών στην Ελλάδα το ολοκαίνουριο φιλμ της Μάρβελ «Ο Ant-Man και η Σφήκα» σε σκηνοθεσία Πέιτον Ριντ με τον Πολ Ραντ, την Εβάντζελιν Λίλι και τον Μάικλ Ντάγκλας.

Το φιλμ που άρεσε και στο εξωτερικό και στην πρεμιέρα του το περασμένο 3ήμερο, 6-8 Ιουλίου 2018, έπιασε άνετα την κορυφή στο Αμερικάνικο box office με 76 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στο cinemascore πήρε βαθμό Α- από το κοινό. Στις παραπάνω εισπράξεις έρχονται να προστεθούν και άλλα 85 εκατομμύρια από τον υπόλοιπο κόσμο. Μόνο στη Νότιο Κορέα το «Ant-Man and the Wasp» έκανε άνοιγμα 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην Ελλάδα, το φιλμ διανομής της Feelgood, έφτασε το τετραήμερο 5-8/7/2018 τα 19.000 εισιτήρια σε 117 αίθουσες πανελλαδικά, νούμερο ικανοποιητικό.

Ωστόσο αν είχε βγει μέσα στο χειμώνα, σίγουρα τα εισιτήρια θα ήταν καλύτερα μιας και η Μάρβελ πλέον έχει αποκτήσει ένα μεγάλο, σταθερό κοινό. Το ενδιαφέρον στοιχείο πάντως είναι, όπως θυμίζει το flix.gr, πως και προ 3ετίας το 1ο «Ant-man» πάλι με τον Πολ Ραντ είχε κόψει στην πρεμιέρα του τα ίδια σχεδόν εισιτήρια στην Ελλάδα.

Το φιλμ παίζεται και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare, όπου παρότι πολλοί το σαββατοκύριακο πήγαν είτε για μπάνιο είτε κάθισαν το Σάββατο να δουν Μουντιάλ, εν τούτοις υπολογίζεται να κόπηκαν κοντά στα 700-800 εισιτήρια.

Την ίδια ώρα την έκπληξη έκανε το νέο Αμερικάνικο animation φιλμ «Ξενοδοχείο για Τέρατα 3, Ώρα για διακοπές - Hotel Transylvania 3: Summer Vacation» (διανομή από Feelgood) που στην ελληνική μεταγλώττιση ακούμε και τον Αιγιώτη ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, το οποίο παρότι παίχθηκε μόνο σε preview προβολές (και στην Πάτρα) το σαββατοκύριακο ενόψει της πρεμιέρας του την ερχόμενη Πέμπτη 12/7, τα πήγε εξαιρετικά και τράβηξε το κοινό των γονιών με τα μικρά παιδιά τους. Σε 79 αίθουσες πανελλαδικά η ταινία έκοψε κοντά 9.400 εισιτήρια.

Τέλος από τις νέες ταινίες που ήρθαν και στην Πάτρα και αξίζει να δείτε, είναι η Γαλλική κωμωδία «Έτσι είναι η ζωή», διανομής από την Odeon, σε σκηνοθεσία των Ολιβιέ Νακάς, Ερίκ Τολεντανό με ένα σούπερ καστ με επικεφαλής τον Ζαν Πιερ Μπακρί, τον Ζιλ Λελούς και τον απίθανο Vincent Macaigne που εκτυλίσσεται σε μία γαμήλια δεξίωση σ’ ένα ανάκτορο στην εξοχή όπου διάφορα πηγαίνουν στραβά ενώ το γέλιο που πραγματικά είναι ασυγκράτητο σε ορισμένες σκηνές διαδέχεται κι ένα πολύ ωραίο φινάλε που κλείνει και το μάτι όσον αφορά στο σεβασμό των μεταναστών που ψάχνουν περιπετειωδώς να βρουν τη τύχη τους και μία νέα ζωή στην Ευρώπη. Δείτε το.

Το φιλμ σε 33 αίθουσες πανελλαδικά (παίζεται και στα Odeon Veso Mare) τράβηξε κοντά στους 9.500 θεατές το περασμένο 4ήμερο.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture