Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βραχνέικα: Τoυ έκλεψε πανάκριβη χρυσή αλυσίδα - Κλοπή και σε πιτσαρία

Βραχνέικα: Τoυ έκλεψε πανάκριβη χρυσή αλ...

Ποτά έκλεψε 38χρονος από σούπερ μάρκετ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, μια 23χρονη, διότι προχθές το απόγευμα στα Βραχναίικα Πατρών  με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από 48χρονο,  μια χρυσή αλυσίδα, αξίας 1.500  ευρώ.

Σύλληψη για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 38χρονος , διότι αφαίρεσε από κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων τρεις φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.
Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μικροποσότητα ηρωίνης.


Σύλληψη για κλοπή


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 25χρονος , διότι ενεργώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό του, μετέβησαν σε πιτσαρία και αφαίρεσαν από 24χρονο εργαζόμενο το πορτοφόλι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
Ο 25χρονος έγινε αντιληπτός από τον παθόντα, ο οποίος ειδοποίησε τους αστυνομικούς, που μετέβησαν άμεσα στο τόπο του περιστατικού και συνέλαβαν τον δράστη.



Σύλληψη για κατοχή  ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 27χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις