Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας η Γιούλη Μαμμή

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας...

Επίσκεψη γνωριμίας της μέλλουσας Διοικήτριας

Έπιασε ουσιαστικά δουλειά ο νέα διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, Γιούλη Μαμμή. Σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα η κυρία Μαμμή επισκέφθηκε τους χώρους του ΠΓΝΠ συνοδευόμενη από τον υποδιοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτρη Κωστακιώτη και είχε τις πρώτες της επαφές με τον διοικητικό διευθυντή Σάκη Παπαδιονυσίου και τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Χαράλαμπο Γώγο.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν μαζί της ζητήμαα που σχετίζονται με το νοσοκομείο, όπως είναι τα βασικά του φλέγοντα προβλήματα και τις προτεραιότητες που πρέπει να μπουν. Η κυρία Μαμμή φαίνεται να σήκωσε μανίκια και να είναι έτοιμη να μπει στα βαθειά παρά το γεγονός ότι η τοποθέτησή της δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα.

Θυμίζουμε ότι η κυρία Μαμμή είναι η νυν διοικήτρια του Νοσοκομείου Αιγίου, είναι γιατρός αναισθησιολόγος, εντατικολόγος και διευθύντρια του αναισθησιολογικού τμήματος στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία». Καλείται να αντικαταστήσει τον κ. Θόδωρο Πισιμίση ο οποίος έχει παραιτηθεί εδώ και πάνω από ένα μήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις