Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, από 2 έως 8 Ιουλίου 2018

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας...

Ζώδια

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον μείγμα ενέργειας στην ατμόσφαιρα αυτήν την εβδομάδα. Αισθάνεσαι ενθουσιασμένη με τις εξελίξεις, όμως θα διαπιστώσεις ότι κάποιοι καταπατούν την καλοσύνη σου… Ο Ερμής αντιτάσσεται στον Άρη, ο οποίος θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και θα υπάρξουν εντάσεις σε προσωπικές σχέσεις. Μην εστιάσεις σε ασήμαντα ζητήματα.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να έχει μεγάλη ένταση ή ακανόνιστη συμπεριφορά από τους συναδέλφους σου. Θα έχεις την ευκαιρία να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου. Δοκίμασε να μάθεις τι έχει συμβεί, αλλά μην αφήσεις τους προσωπικούς στόχους στην άκρη για να ασχοληθείς με θέματα που δεν σε αφορούν. Κάνε μία λίστα με τους μελλοντικούς επαγγελματικούς σου στόχους, θα σου φανεί χρήσιμη. Θα υπάρξει μία ξαφνική, αλλά ευπρόσδεκτη αλλαγή. Θα ξεκινήσεις από μία σωστή βάση όσον αφορά σε οικονομικά θέματα και θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να αξιοποιήσεις κατάλληλα τα χρήματά σου. Μην κάνεις ασυνήθιστες κινήσεις -όσο και αν το θέλεις- απλώς προσπάθησε να είσαι πιο συντηρητική από όσο συνήθως. Σκέψου πολύ καλά πριν προχωρήσεις σε μία επένδυση.
Το συναισθηματικό βάθος που είναι δυνατό ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου αυτήν την εβδομάδα είναι πολύ γλυκό. Θα δοθεί έμφαση στην υδαρή ενέργεια αυτήν την εβδομάδα, η οποία θα σε γεμίσει συναισθήματα. Ευτυχώς, θα κατευθύνονται με το σωστό τρόπο. Εσύ και ο αγαπημένος σου είναι πιθανό να απολαύσετε μια πραγματική σύνδεση. Αν είσαι μόνη σου τότε προσπάθησε να μην πιέσεις πάρα πολύ σκληρά τις καταστάσεις. Άσε τα πράγματα να έχουν μία φυσική ροή. Αν πρόκειται να γίνει κάτι, τότε θα γίνει.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Το Σύμπαν θα μπορούσε να διασκορπίσει τις ενέργειες τώρα. Μπορεί να αισθανθείς μια έντονη επιθυμία να αποφύγεις τη δουλειά σου. Από τη θετική πλευρά, αυτή είναι μια καλή στιγμή για κοινωνικές επαφές και ενεργή επικοινωνία. Προσπάθησε να δημιουργήσεις έναν ήρεμο, χαλαρό χώρο εργασίας για να μειώσεις το άγχος σου. Είναι δύσκολο έργο, όμως μπορεί να επιτευχθείς με ευκολία. Να παραμείνεις αισιόδοξη. Θα έχεις ενδιαφέρουσες προτάσεις αυτήν την εβδομάδα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου. Θα κάνεις συζητήσεις για μία σημαντική επένδυση και θα ορίσεις τις κινήσεις σου ανάλογα με το σχέδιό σου. Οι περισσότεροι θα σε αποτρέψουν από κάτι τέτοιο, όμως εσύ είσαι σίγουρη για την επιλογή σου και σε βάθος χρόνου θα δικαιωθείς. Είσαι έτοιμη να βοηθήσεις εθελοντικά ανθρώπους που έχουν πληγεί από την κρίση ή από κάποιο καιρικό φαινόμενο και σίγουρα αυτό θα κάνεις.
Η ευδαιμονία των σχέσεων είναι δική σου. Οι συνομιλίες με το σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα εστιάζουν στη βαθιά και πραγματικά όμορφη συναισθηματική ασφάλεια που αισθάνεστε ο ένας με τον άλλον. Σίγουρα θα απολαύσεις τις ανταμοιβές της ειλικρινούς σχέσης που έχεις «χτίσει» με τον αγαπημένο σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Το Σύμπαν θα μπορούσε να διασκορπίσει την ενέργειά σου αυτήν την εβδομάδα. Κουτσομπολιά και φήμες μπορεί να υπάρξουν. Αγνόησε όσα λένε και προχώρα τα σχέδιά σου. Είναι σημαντικό να παραμείνεις ήρεμη και ισορροπημένη. Βεβαιώσου ότι τρως και κοιμάσαι σωστά. Είσαι πάντα πρόθυμη να βοηθήσεις τους άλλους, όμως μην αφήνεις στην άκρη τα δικά σου πλάνα. Είσαι μία μεγαλοφυΐα και σίγουρα θα βρεις την άκρη στα οικονομικά σου προβλήματα. Κάνεις κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση απλώς δεν έχουν αποδώσει ακόμη καρπούς. Η δραστηριότητα που υπάρχει στο σπίτι σου αυτήν την εβδομάδα θα σε βάλει να ρισκάρεις τον προϋπολογισμό σου. Να είσαι πιο προσεκτική.
Οι ειλικρινείς συνομιλίες με τον εραστή σου μπορεί να είναι δυσάρεστες αυτήν την εβδομάδα, αλλά είναι απολύτως απαραίτητες. Πρέπει να υπάρξει συζήτηση σχετικά με την πνευματική προοπτική και τις τυχόν διαφωνίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τις πεποιθήσεις. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι εάν είσαι σε μία καινούρια σχέση, να διαπιστώσεις ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου δεν σου ταιριάζει. Εάν συμβεί αυτό, η απογοήτευση που αισθάνεσαι θα είναι μεγάλη, αλλά διαχειρίσιμη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ενέργειά σου θα μπορούσε να διασκορπιστεί. Είναι εύκολο να περάσεις περισσότερο χρόνο από ό, τι είναι απαραίτητο για να εκπληρώσεις ένα έργο σου. Πρόσεξε γιατί μπορεί να έχεις άσχημες αντιδράσεις από ανθρώπους στη δουλειά σου. Μην χάνεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, γιατί διαφορετικά θα δεχθείς επιπλήξεις από το αφεντικό σου. Να θυμάσαι ότι το σύμπαν απαιτεί συμβιβασμό και υψηλή ανοχή για απόψεις που διαφέρουν από τη δική σου. Απελευθέρωσε την ένταση εκτός του χώρου εργασίας. Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις σημαντικές και καλές αλλαγές στον οικονομικό τομέα. Θα αυξήσεις τα έσοδά σου και θα σκεφτείς πολύ σοβαρά πλέον να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Αν ήδη έχεις επιχείρηση θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε κάποια αναπάντεχα έξοδα που θα έρθουν στο δρόμο σου.
Εσύ και ο σύντροφό σου έχετε όλα τις πιθανότητες υπέρ σας για να περάσετε μία ρομαντική εβδομάδα. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να χρειαστεί να περάσετε έχει να κάνει με μια σοβαρή διαφωνία σχετικά με τα οικονομικά. Θα μπορούσε να υπάρξει μια κατάσταση σχετικά με ένα κοινό χρέος. Ενδέχεται να ανακαλύψεις επίσης ότι ο αγαπημένος σου ξοδεύει πολλά χρήματα από αμέλεια και αυτό να αποτελέσει αιτία τσακωμού. Συζητήστε τρόπους να βελτιωθεί αυτή η κατάσταση, έτσι ώστε να καλύψετε το χρέος που έχει δημιουργηθεί και προχωρήστε μπροστά. Η αγάπη είναι ακόμη εδώ!

 

ΛΕΩΝ
Κάνε μία λίστα που θα σε βοηθήσει να είσαι πιο παραγωγική και δημιουργική αυτήν την εβδομάδα. Μπορείς να επωφεληθείς από ένα επαγγελματικό ταξίδι για ένα σεμινάριο. Μην κάνεις κινήσεις τώρα για να αλλάξεις δουλειά, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Προσπάθησε να προωθήσεις περισσότερο τις δικές σου ιδέες και θα δεις, θα υπάρξει αλλαγή στα επαγγελματικά σου. Να είσαι υπομονετική. Προσπάθησε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μία καλή αρχή θα ήταν να κάνεις το χόμπι σου δεύτερο επάγγελμα, το οποίο θα σου αποφέρει έξτρα χρήματα που αυτήν την περίοδο έχεις ανάγκη. Οι διακοπές θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να σκεφτείς καλύτερα το νέο τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου, αλλά και της ζωής σου γενικότερα.
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου για μια ακόμη εβδομάδα, οπότε θα είσαι κερδισμένη στον ερωτικό τομέα. Ο αγαπημένος σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα μπορέσει να πάρει τα μάτια του από πάνω σου. Εάν είσαι single, μάλλον αυτή η κατάσταση θα αλλάξει. Θα υπάρξει αμοιβαίο ενδιαφέρον με ένα πρόσωπο που σε κάνει να χαμογελάς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα είναι για ακόμη μία φορά μία απίστευτα πολυάσχολη εβδομάδα. Οι κλήσεις, τα μηνύματα και τα αιτήματα από άλλους θα πρέπει να διαχειρίζονται προσεκτικά. Το κέρδος είναι η κινητήρια δύναμή σου πίσω από όλα όσα κάνεις και αυτό θα σε κρατήσει δυνατή. Δυστυχώς, δεν είναι καιρός να αναζητήσεις ικανοποίηση ή βαθύτερη σημασία στο έργο σου. Μια μακροχρόνια κατάσταση θα συνεχιστεί ως έχει, όσο και αν δεν σου αρέσει. Προσπάθησε απλώς να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Αυτήν την εβδομάδα έχεις το πράσινο φως από το σύμπαν για να αναζητήσεις και νέες πηγές εσόδων. Σκέψου πολύ σοβαρά πώς θα διορθώσεις τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και μην συνεχίζεις να ασχολείσαι με ανούσια πράγματα. Ίσως να χρειαστεί να δανειστείς κάποια χρήματα μέχρι να ορθοποδήσεις.
Ένας από τους φίλους σου θα σου υποδείξει πόσο ευλογημένη είσαι που έχεις τη σχέση σου. Σημαντικό να το δεις και εσύ όμως, γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις χάσει τον προσανατολισμό σου και έχεις παραμελήσει τον αγαπημένο σου. Πρέπει να του δώσεις περισσότερη σημασία, εάν θέλεις πραγματικά να συνεχίσεις να είσαι μαζί του. Αν είσαι single, τότε αυτήν την εβδομάδα δεν θα αλλάξει κάτι στην συναισθηματική σου κατάσταση, απλώς θα περάσεις όμορφες μέρες έχοντας στο πλευρό σου τους καταπληκτικούς φίλους σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να απομακρυνθείς από οτιδήποτε υπήρξε προτεραιότητα για κάποιο χρονικό διάστημα. Αν εστιάσεις σε άλλους τομείς, θα επιστρέψεις στην αρχική εργασία σου με μια αίσθηση ανανέωσης και ενθουσιασμό. Προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με συναδέλφους ή πελάτες στο χώρο που εργάζεσαι. Το Σύμπαν σου δίνει μια ισχυρή αίσθηση ασφάλειας καθώς χτίζεις το οικονομικό σου μέλλον. Θα πάρεις σημαντικές επενδυτικές αποφάσεις. Έχεις ένα ισχυρό όραμα για το πού θέλεις να φτάσεις και δεν πρόκειται να το αφήσεις στην τύχη του. Θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά, όμως θα καταφέρεις πολλά. Είναι πιθανό να δουλεύεις τόσο για να σβήσεις ένα μεγάλο χρέος. Συνέχισε είσαι σε καλό δρόμο.
Ο αγαπημένος σου μπορεί να νιώθει λίγο… σαν κορόιδο. Ο Άρης, ο κυβερνήτης του τομέα των σχέσεών σου κινείται ανάδρομος και σου χαλάει το ρομαντισμό σου. Η απογοήτευση όσον αφορά στην κάλυψη των φυσικών και των σχετικών αναγκών σου από τη σχέση σου. Μπορεί ο σύντροφός σου να μην είναι το κατάλληλο πρόσωπο για εσένα, μπορεί να μην έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Προσπάθησε μόλις «χτυπήσει» η καταιγίδα να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα με ηρεμία. Το καλό σημείο είναι ότι θα κάνεις έναν ειλικρινή διάλογο με το φίλο σου, ασχέτως του αποτελέσματος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι απογοητεύσεις στη δουλειά σου δεν πρέπει να σε αποσυντονίσουν από τον τελικό σου στόχο. Μην αφήσεις τίποτα να σε θέσει σε αδράνεια, γιατί έστω και μία μικρή παύση από την υλοποίηση των στόχων σου μπορεί να σου φανεί ατελείωτη. Θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις στη δουλειά σου, μην τις αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Η ενέργεια θα αλλάξει αρκεί να κάνεις υπομονή. Σύντομα θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται, για αυτό μην πεις λόγια που μετά θα μετανιώσεις. Προσοχή στα αντικρουόμενα συναισθήματα που μπορεί να βιώνεις. Κληρονομιές και θέματα ιδιοκτησίας θα σε ταλαιπωρήσουν πολύ αυτήν την εβδομάδα. Πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή στην κύρια πηγή των εσόδων σου, που είναι η δουλειά σου. Ενδέχεται να λάβεις μια κληρονομιά που θα σε βοηθήσει στα μακροπρόθεσμα όνειρά σου. Παράμεινε συγκεντρωμένη και θα απολαύσεις περισσότερη σταθερότητα από όση φανταζόσουν.
Αν είσαι single, τότε αυτή η εβδομάδα σου επιφυλάσσει κάτι πολύ καλό. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα μιλήσει στην ψυχή σου. Έχεις πολλές άμυνες και δύσκολα θα τις ρίξεις για να αποκαλύψεις σε έναν άντρα την ψυχή σου. Στον αγαπημένο σου όμως αυτήν την εβδομάδα θα δώσεις περισσότερη ικανοποίηση αυτές τις μέρες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάτι που φαίνεται αρχικά αρνητικό θα μπορούσε να είναι μια ευλογία τελικά. Να κάνεις υπομονή και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που θα χαλάσουν τα σχέδιά σου. Η περίοδος που βιώνεις είναι μία πολύ παραγωγική περίοδος και καλό θα είναι να κοιτάξεις καλύτερα γύρω σου για να δεις τα αποτελέσματα των κόπων σου. Δουλεύεις σκληρά, όμως αυτό το κάνεις για το συμφέρον σου. Είναι η ιδανική στιγμή για να οργανώσεις τις διακοπές σου. Έχεις την υποστήριξη του Σύμπαντος για να κάνεις πράξη ακόμη και τις πιο τρελές οικονομικές απαιτήσεις που έχουν περάσει από το μυαλό σου. Θα βρεις το κουράγιο που σου έλειπε και θα ζητήσεις τα χρήματα που σου αναλογούν για το έργο που παράγεις. Θα δεις ότι όταν διεκδικείς κερδίζεις και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη!
Ίσως δυσκολευτείς λιγάκι με τη σεξουαλική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα. Ο αγαπημένος σου θα έχει την απαίτηση να σε βλέπει περισσότερο, εσύ όμως δεν μπορείς να του προσφέρεις την ικανοποίηση που ζητάει γιατί πολύ απλά δεν θέλεις. Μπορεί να έχεις αποφασίσει να περάσεις ένα διάστημα μόνη σου και μάλλον είναι η καλύτερη στρατηγική που θα ακολουθήσεις για να βελτιώσεις τα πράγματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ό,τι και αν έχεις ξεκινήσει αυτήν την εβδομάδα θα το τελειώσεις. Υπάρχει χρόνος και ενέργεια για να τα καταφέρεις. Είσαι στη θέση του οδηγού και μπορείς πλέον να δημιουργήσεις το δικό σου πεπρωμένο στα επαγγελματικά σου. Θα αρχίσεις να βλέπεις αποτέλεσμα σε ένα έργο που εργάζεσαι εδώ και πολύ καιρό. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για συνέντευξη για κάτι νέο. Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις δουλειά, κάνε τώρα κίνηση. Θα καταφέρεις να δεις τις επενδύσεις σου να αποδίδουν και τα οικονομικά σου να αλλάζουν. Θα προτιμούσες να βρίσκεσαι τώρα διακοπές, όμως εσύ έχεις αποφασίσει να δουλέψεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου ακόμη περισσότερο. Έχεις επικεντρωθεί στο να εξασφαλίσεις το μέλλον της οικογένειάς σου και αυτό για εσένα είναι ένα ισχυρό κίνητρο.
Με τον Ήλιο να κινείται στον Οίκο των σχέσεών σου θα δεις περισσότερο φως σε αυτόν τον τομέα. Ο Ήλιος θα κάνει ευτυχείς συνδέσεις με το Δία και τον Ποσειδώνα αυτήν την εβδομάδα, κάτι που μπορεί να ενισχύσει μια υπάρχουσα σχέση. Εσύ και ο σύντροφός σου θα αφιερώσετε χρόνο συζητώντας ένα κοινό όνειρο που έχετε. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε. Από διακοπές που ετοιμάζεις μαζί του, ή ακόμη και ένας κοινός επιχειρηματικός στόχος. Όποιες και αν είναι οι λεπτομέρειες, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με το σύντροφό σου τον τρόπο για να φτάσετε μαζί στο στόχο σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην αποθαρρύνεσαι από τα εμπόδια που αντιμετωπίζεις τώρα. Δυσκολίες θα υπάρξουν πολλές φορές στη δουλειά σου, σημασία έχει εσύ να μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις με τον ανάλογο τρόπο και να μην πελαγώνεις. Η επιτυχία δεν είναι μακριά και τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας θα σου το αποδείξουν. Είναι μια εβδομάδα που απαιτεί πολύ περισσότερη αναζήτηση, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Το Σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου για να σε βοηθήσει να εφαρμόσεις κάποιες ιδέες σου, οι οποίες θα σου αποφέρουν περισσότερα χρήματα. Τα όνειρά σου δεν θα αργήσουν να πραγματοποιηθούν και θα δεις το όραμά σου να παίρνει σάρκα και οστά.
Αν αισθάνεσαι κάπως περίεργα στον τομέα των ερωτικών σου σχέσεων, φταίει ο Άρης. Είναι ανάδρομος και επηρεάζει τη λίμπιντό σου. Αν μιλήσεις ξεκάθαρα στον αγαπημένο σου και του εξηγήσεις ότι δεν έχεις όρεξη για ρομαντικές καταστάσεις, θα καταλάβει και θα… αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες για να σε βοηθήσει.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το Σύμπαν έχει σκορπίσει την ενέργεια σε πολλά πεδία και σε αναστατώνει πολύ. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες μη αναμενόμενες αλλαγές στη δουλειά σου, οι οποίες δεν είναι απαραίτητα κακές. Κάνε μία λίστα με τις υποχρεώσεις και κάθε φορά να προσπαθείς να ολοκληρώνεις μία. Όχι όλες μαζί. Είναι μια καλή περίοδος για ένα επαγγελματικό ταξίδι, το οποίο θα σε χαλαρώσει λιγάκι, τουλάχιστον μέχρι τις διακοπές σου. Πρόσεξε πολύ τις συμβουλές που θα πάρεις για τα οικονομικά σου. Ενδέχεται κάποιες από αυτές να είναι λανθασμένες γιατί πολύ απλά κάποιος σε ζηλεύει και δεν θέλει να σε δει να πετυχαίνεις. Θα χρειαστεί να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων γιατί πραγματικά έχεις ανάγκη από μία σταθερή ροή χρημάτων. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και προχώρα.
Είσαι έτοιμη για μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου και ο αγαπημένος σου το έχει καταλάβει αυτό. Μπορεί η οικονομική σου κατάσταση να είναι ακόμη λίγο ασταθής, εσύ όμως φαίνεται να είσαι έτοιμη να συγκατοικήσεις με τον αγαπημένο σου. Ο Ήλιος φωτίζει τον 5ο Οίκο σου κάτι που είναι πολύ καλό για εσένα και την ερωτική σου ζωή. Η φλόγα θα γίνει πιο δυνατή. Αν είσαι single, ποιος σε πιάνει… Αυτήν την εβδομάδα ενδέχεται να ερωτευτείς και μάλιστα πολύ!

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being