Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Στον Εισαγγελέα σήμερα 77χρονος που κατηγορείται οτι ασελγούσε στην 40χρονη διανοητικά καθυστερημένη κόρη του

Δυτική Ελλάδα: Στον Εισαγγελέα σήμερα 77...

Σοκαρισμένη η κοινωνία στην Ολυμπία

Με μεγάλη προσοχή ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στην Ηλεία μια καταγγελία σε βάρος 77χρονου, που αφορά σε περίπτωση ασέλγειας σε βάρος της 40χρονης κόρης του.

Τα όσα καταγγέλλονται φέρονται να έχουν διαδραματιστεί σε χωριό της επαρχίας Ολυμπίας και έγιναν γνωστά μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον του κατηγορούμενου.

Ο ηλικιωμένος άντρας φέρεται κατ’ επανάληψη να έχει προβεί στο συγκεκριμένο αδίκημα σε βάρος της κόρης του που φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής στέρησης.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από στενό οικογενειακό πρόσωπο που φέρεται να αντιλήφθηκε τι συνέβη το τελευταίο διάστημα.

Ο 77χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο, ενώ σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για να ασκηθεί δίωξη.

Στο χωριό του κατηγορουμένου οι πάντες “έχουν πέσει από τα σύννεφά” αδυνατώντας να πιστέψουν τα όσα φέρονται να συνέβαιναν πίσω από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού του κατηγορουμένου…

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις