Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 26 Ιουλίου θα δούμε τελικά στην χώρα μας το «On Chesil Beach – Ανεκπλήρωτος Γάμος»

Στις 26 Ιουλίου θα δούμε τελικά στην χώρ...

Με την φετινή υποψήφια για Όσκαρ Saoirse Ronan

Στις 26 Ιουλίου 2018 θα βγει τελικά στην Ελλάδα το πολυαναμενόμενο κοινωνικορομαντικό φιλμ που εκτυλίσσεται στην Αγγλία του 1962 με τίτλο «On Chesil Beach – Ανεκπλήρωτος Γάμος» σε διανομή της Odeon. Αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων. Παίζουν η Saoirse Ronan της «Lady Bird» και οι Billy Howle, Anne Marie-Duff, Adrian Scarborough, Emily Watson και Samuel West.

Η σκηνοθεσία είναι του Dominic Cooke και το σενάριο έχει γράψει ο 70χρονος Εγγλέζος συγγραφέας Ian McEwan, στο βιβλίο του οποίου που είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 2007 και έλαβε υποψηφιότητα για βραβείο Booker, έχει βασιστεί η ταινία.  Καλοκαίρι του 1962 και η Αγγλία βρίσκεται ακόμη μακριά από τις μεγάλες κοινωνικές αλλαγές και τα swinging sixties που επίκεινται. Η Beatlemania, η σεξουαλική επανάσταση όπως και στα ρούχα με τα μίνι, κ.α. αργούν λιγάκι ακόμα. Η Florence και ο Edward είναι ένα νεαρό ζευγάρι στα 20 τους που μόλις παντρεύτηκε. Στο ταξίδι του μέλιτος κι ενώ δειπνούν στο ξενοδοχείο τους κοντά στην παραλία Chesil στο Dorset, η συζήτηση τους θα εξελιχθεί σε αντιμαχία με ένταση καθώς αντιλαμβάνονται την ασφυκτική συνθήκη του γάμου.

Η Florence ξαφνικά θα βγει από το δωμάτιο και ο Edward θα την ακολουθήσει συνεχίζοντας  την κουβέντα τους στην παραλία. Μέσα από flashback, μαθαίνουμε για τις διαφορές τους χαρακτήρες τους, την συμπεριφορά και το ταμπεραμέντο τους καθώς και τα διαφορετικά κοινωνικά τους status. To “On Chesil beach” είναι ένα εσωτερικό δράμα χαρακτήρων δεμένο με την κοινωνική αύρα μίας άλλης εποχής όχι πολύ μακρινής. Το φιλμ βγήκε στις 18 Μαΐου σε περιορισμένη διανομή στις ΗΠΑ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture