Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η εκδήλωση της "Φλόγας" Πάτρας μεταφέρεται λόγω του καιρού για την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Η εκδήλωση της "Φλόγας" Πάτρας...

Στις 20.30 στην καφετέρια «Μυλωνάς» στο πάρκο Αγίου Ανδρέα

Αναβλήθηκε τελικά η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 25 Ιουνίου  λόγω του άστατου καιρού και ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», Παράρτημα Πάτρας, προσκαλεί τους φίλους και μέλη του, την προσεχή Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 στις 20.30 μμ στην καφετέρια Οικογένεια «Μυλωνάς» (πάρκο Αγίου Ανδρέα) σε μία μελωδική βραδιά και με την συνοδεία προσεγμένων γεύσεων.

Όπως αναφέρει η πρόσκληση, σας περιμένουμε να είστε δίπλα μας και αυτή τη φορά. Άλλωστε ο δυνατός κρίκος που μας συνδέει σε αυτή την αλυσίδα της συμπαράστασης   και της ουσιαστικής προσφοράς είναι η αγάπη για τα παιδιά και ειδικότερα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Σε αυτή την αλυσίδα ανήκουν και οι χορηγοί μας στην προσφορά των οποίων στηρίζεται και η συγκεκριμένη διοργάνωση.

Κι αυτοί είναι :

το μαγειρείο «Φασόλοι», ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Πατρών & Προαστίων Ν. Αχαΐας, ο Σύλλογος Βιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ν. Αχαΐας «Ο Άγιος Παντελεήμων», Τρίγκας Νικόλαος, Βέρρας Γιώργος, το «Αχαϊκό Χωριάτικο», η οικογένεια Μυλωνά, η οικογένεια Τίγκα με την δωρεάν ηχητική υποστήριξη και ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών ο οποίος θα πλαισιώσει μουσικά τη βραδιά με το Μουσικό Σαραβαλάκι που απαρτίζουν οι: Νίκος Λέκκας στο πιάνο, Στάθης Μπαλάφας στη  κιθάρα, Νίκος Μαργέλης και Δημήτρης Αργυρόπουλος στο Μπουζούκι ,Νίκος Στόλλας  στο πιάνο και 2 φωνητικές εκπλήξεις, Στην επιμέλεια ήχου Σπύρος Βέρρας.

* (Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις