Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παντρεύτηκαν ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα σε μια πολυτελή τελετή στο κοσμοπολίτικο Σορέντο

Παντρεύτηκαν ο Γιάννης Κούστας και η Δήμ...

Τριήμεροι οι εορτασμοί

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες στο κοσμοπολίτικο Σορέντο της Ιταλίας ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας με την αγαπημένη του Δήμητρα Μέρμηγκα.Το σκηνικό ήταν ονειρικό, το νυφικό με ουρά 5 μέτρων έφερε την υπογραφή του οίκου Elie Saab, τα κοσμήματα της νύφης ήταν μυθικής αξίας, ενώ το παρών έδωσαν εκπρόσωποι του ναυτιλιακού και επιχειρηματικού κόσμου.

Αμέσως μετά την τελετή, που πραγματοποιήθηκε στις 7 ώρα Ιταλίας, δόθηκε καθιστό δείπνο στους κήπους της παραμυθένιας βίλας Τritone στο Σορέντο, με θέα τις δαντελωτές ακρογιαλιές και μενού καθαρά Ιταλικό.
Iταλική ήταν και η μουσική που έντυσε την βραδιά, ενώ το μοναδικό art de la table διέθετε κάτι από Italian chic με άσπρες και πράσινες ορντανσίες και αντίκες πορσελάνινα σερβίτσια.

Οι τριήμεροι γαμήλιοι εορτασμοί ξεκίνησαν σήμερα με τσάρτερ της Aegean που είχε ναυλώσει για τους καλεσμένους του το ζευγάρι και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή.

Σήμερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει Celebration Party στο πιο σικάτο στέκι της περιοχής, το φημισμένο La Corsa del Sogno με dress code Island Chic και διασκέδαση από τον έναν και μοναδικό, τον αγαπημένο τραγουδιστή του ζευγαριού, Αντώνη Ρέμο.

Την Κυριακή το μεσημέρι θα προσφερθεί brunch στην πολυτελή θαλαμηγό «Belita» του εφοπλιστή και αμέσως μετά οι καλεσμένοι θα αποχωρήσουν. Οι κουμπάροι στο μυστήριο ήταν τρεις, ο γνωστός δικηγόρος Χάρης Παμπούκης, η Βασιλίνα Φλωρίδη -μέλος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας- και η άκρως κοσμική Εύα Λυμπεροπούλου.

Δείτε το βίντεο από την άφιξη της νύφης στο protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight