Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Τραμπ "θέλει" την Ρι Τσουν Χι σε αμερικανικό δίκτυο!

Ο Τραμπ "θέλει" την Ρι Τσουν Χ...

Τι είπε χαριτολογώντας

Να πάρει μεταγραφή για αμερικανικό δίκτυο είπε χαριτολογώντας ο Ντόναλντ Τραμπ για την δημοφιλή και παθιασμένη εκφωνήτρια ειδήσεων της Βόρειας Κορέας. Μάλιστα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να θαυμάζει την αφοσίωση της στον ηγέτη της.

Η Ρι Τσουν Χι έγινε γνωστή σε όλο τον πλανήτη, αναλαμβάνοντας με πρωτοφανές πάθος να επικοινωνεί στον λαό της χώρας τα μηνύματα του ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

 

Με πρωτοφανές πάθος επικοινωνεί τα μηνύματα του ηγέτη της

 

 

Η πιο δημοφιλής εκφωνήτρια ειδήσεων της Βόρειας Κορέας γεννήθηκε το 1943, σπούδασε υποκριτική και το 1971 ανέλαβε την παρουσίαση των ειδήσεων στο ένα και μοναδικό κανάλι της χώρας. Η καριέρα της, ως ηθοποιού, άρχισε από το ραδιόφωνο και τα κινηματογραφικά στούντιο της Πιονγιάνγκ. Το 1971 ο δρόμος της την οδήγησε στο κανάλι "KCTV" που μετρούσε ήδη οκτώ χρόνια ζωής.

Έξι χρόνια αργότερα έγινε η πρώτη τηλεπερσόνα και αυτή που πάντα προτιμούσαν για να διαβάζει τις ανακοινώσεις των βορειοκορεατών ηγετών. Στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής της δουλειάς, είχε επιμεληθεί και ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστές βορειοκορεάτες ηγέτες, όπως τους Κιμ Ιλ Σουνγκ και Κιμ Γιονγκ Ιλ.Το 1994, δάκρυα κύλησαν στα μάγουλά της όταν ανακοίνωνε το θάνατο του τότε ανώτατου ηγέτη της χώρας, Κιμ Ιλ Σουνγκ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις