Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όλοι οι Έλληνες cebebrities σε ένα πάρτι! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι οι Έλληνες cebebrities σε ένα πάρτι...

Με οικοδέσποινα την Τατιάνα Σταφανίδου

Σε ένα λαμπερό καλοκαιρινό πάρτι συναντήθηκαν χθες πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz. Το TLIFE της Τατιάνας Στεφανίδου έγινε 8 χρόνων και γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτυ γεμάτο λάμψη, επώνυμες παρουσίες, μουσική, και πολλές πολλές εκπλήξεις.

Η οικοδέσποινα Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, έχοντας στο πλευρό τους τα παιδιά τους Νικόλα και Λυδία υποδέχτηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Galaxy Room στον 13ο όροφο του Hilton Athens φίλους, συνεργάτες και επώνυμους από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και τηλεοπτικό χώρο για μια μεγάλη γιορτή!

 

Με καλοκαιρινό αέρα και δροσερά custom made cocktails  Βy Absolut Elyx ειδικά για τους καλεσμένους του TLIFE, το μεγάλο πάρτυ ξεκίνησε λίγο μετά τις οχτώ το βράδυ, με τις προσέλευση των επώνυμων καλεσμένων. Ανάμεσά τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι:

Μάρα Ζαχαρέα, Όλγα Κεφαλογιάννη, Φαίη Σκορδά, Ελεονώρα Μελέτη, Θοδωρής Μαροσούλης, Γιώργος Αγγελόπουλος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Νατάσα Καλογρίδη, Κατερίνα Καινούργιου, Σίσσυ Χρηστίδου, Κατερίνα Στικούδη, Ευαγγελία Αραβανή, Νίκος Κατερίνα Μισιχρόνη, Σάσα Σταμάτη, Μένιος Φουρθιώτης, Φλορίντα Πετρουτσέλη. Λευτέρης Πανταζής, Γιάννης Δρυμωνάκος. Κώστας Σόμμερ, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ράνια Θρασκιά και πολλοί ακόμη.

 

Η βραδιά όμως, είχε πολλές εκπλήξεις με την εκρηκτική Josephine και τον ταλαντούχο Βαγγέλη Κακουριώτη να ανεβαίνουν στο stage και να ξεσηκώνουν το κοινό, αλλά και τον dj Pitsi να γεμίζει το πάρτυ με τους μαγικούς του ήχους…. Ενώ, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, η Τατιάνα Στεφανίδου έσβησε τα 8 κεράκια της τούρτας για τα 8α γενέθλια του TLIFE.

Happy B-day @tlifegr !!???? @vangelis_m_kakouriotis @tatistefanidou @josephinewendel @eirini_papadopoulou #vangeliskakouriotis #tlife #tatianalive

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ~Boys & Noise~✨???? (@vkator_1996) στις 21 Ιούν, 2018 στις 2:55 μμ PDT

 

#nightout #tlife #athens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S a l t a (@saltapidaskonst) στις 21 Ιούν, 2018 στις 2:34 μμ PDT

 

 

Πηγή:tlife, instagram, facebook

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight