Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η "κούκλα" δασκάλα γιόγκα Βάσια Κούγια, μας προτρέπει να μυηθούμε στη λογική της - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η "κούκλα" δασκάλα γιόγκα Βάσι...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γιόγκα

Είναι δασκάλα γιόγκα και το πρόγραμμά της είναι αρκετά γεμάτο. Ο λόγος για την Βάσια Κούγια. Μια καλλίγραμμη πατρινή που έχει μυηθεί εδώ και χρόνια στην λογική της γιόγκα. Η ίδια διδάσκει τις αρχές της και προσπαθεί μαζί με άλλους δασκάλους να μεταδώσει τις γνώσεις της σε όσους το επιθυμούν. Η αρμονία είναι η λέξη κλειδί γι αυτήν και εξηγεί...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι πατρινοί-ες που συμμετέχουν σε μαθήματα γιόγκα, αναζητώντας τη χαλάρωση, την ευεξία και ταυτόχρονα την εκγύμναση του σώματός τους, καθημερινά αυξάνονται.

Μια γεμάτη σε πρόγραμμα και ποικιλία εκδηλώσεων ημέρα γιόγκα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι όλο και περισσότεροι φίλοι της στην Πάτρα. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την ανοιχτή ημέρα γιόγκα, ενώ δάσκαλοι θα αναλάβουν να μυήσουν εντελώς δωρεάν τους πολίτες που θα θελήσουν να μάθουν τα μυστικά της.

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γιόγκα δάσκαλοι από την Πάτρα διοργανώνουν «Ανοιχτή Ημέρα Γιόγκα» στον όμορφο χώρο της πλαζ της Αγυιάς, στην Πάτρα.

Η βασική εκδήλωση για την Ανοιχτή Ημέρα Γιόγκα θα γίνει την Κυριακή 24 Ιουνίου στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ενώ παράλληλες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πύργο, Χανιά, Ηράκλειο, Ηγουμενίτσα και σε άλλες πόλεις.

Οι εκδηλώσεις, που θα συντονίζονται από δάσκαλους γιόγκα, θα ξεκινήσουν στις 8.30 το πρωί και θα διαρκέσουν μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight