Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τον σκότωσαν και τον σκέπασαν με χαλίκια για να μην βρεθεί - Ραγδαίες οι εξελίξεις για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου στην Κρήτη

Τον σκότωσαν και τον σκέπασαν με χαλίκια...

Συνελήφθησαν δυο αδέλφια

Τη σορό 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη  από τα Σφακιά της Κρήτης, του οποίου η τύχη αγνοείτο από τις 7 Μαρτίου, εντόπισαν αστυνομικοί στην περιοχή μεταξύ Αγιάς και Αλικιανού. Στο σημείο βρέθηκε και το όχημα του άνδρα.

Ο θάνατος αποδίδεται σε ανθρωποκτονία και για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο αδέλφια, 39 και 44 χρόνων, σε βάρος των οποίων ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση και περιύβρισης νεκρού. Οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στην ανακρίτρια Χανίων.

 

Όπως γράφει το flashnews, το πτώμα όπως και το αυτοκίνητο του 70χρονου, βρέθηκαν σκεπασμένα απο χαλίκια και χώμα σε χωράφι στον Αλικιανό στο οποίο ο ιδιοκτήτης του εκτελούσε εργασίες διαμόρφωσης.

Το αυτοκίνητο το είχαν ρίξει σε έναν λάκκο και το κάλυψαν ενώ σε κοντινό σημείο είχαν καλύψει και την σορό του 70χρονου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μετά την δολοφονία του 70χρονου, οι δράστες μετέφεραν το αυτοκίνητο με τον νεκρό σε νταλίκα και στην συνέχεια τον πήγαν στην περιοχή του Αλικιανού, όπου και τον έθαψαν προκειμένου να μην βρεθεί κάποιο ίχνος στην διάρκεια των ερευνών.

Όπως αναφέρει το cretalive, οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι ήταν που υπέδειξαν το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του άτυχου Παντελή Δουρουντάκη καθώς και το αυτοκίνητό του, ενώ ανατριχίλα προκάλεσε η διαπίστωση ότι ο 70χρονος και το όχημα βρέθηκαν θαμμένοι στο ίδιο σημείο όπου είχε ψάξει η Αστυνομία, από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισης.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν στην περιοχή του Αλικιανού, σε απόσταση μόλις ενός μέτρου από το σημείο όπου είχαν σκάψει, καθώς από την αρχή φαίνεται πως υπήρχε συγκεκριμένη πληροφορία στις Αρχές.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους έχει ομολογήσει ο ένας από τους δύο αδερφούς, υποδεικνύοντας το σημείο ενόψει και των σημερινών απολογιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις