Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Π. Κατσαντώνης: Χτίζουμε κι εμείς... καταστήματα για τον αδικοχαμένο γιο μας. Το ένα είναι στο νεκροταφείο - ΒΙΝΤΕΟ

Π. Κατσαντώνης: Χτίζουμε κι εμείς... κατ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε περισσότερα

Ο Παναγιώτης Κατσαντώνης, ο τραγικός πατέρας που το 2014 έχασε τον γιο του Δημήτρη σε εργατικό δυστύχημα στην περιοχή της Αγυιάς, ξεσπάει. Νοιώθει δικαιωμένος για την απόφαση του δικαστηρίου της Πάτρας, ωστόσο εκτιμά πως μόνο ο θεός μπορεί να δικάσει τους ανθρώπους που λόγω αμέλειας δεν μπόρεσαν να διασφαλίσουν τον γιο του κατα την εργασία του.

Αποζημίωση 525.000 ευρώ στην οικογένεια του Δημήτρη Κατσαντώνη για το εργατικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του

Τα δικαστήρια της Πάτρας, αποφάσισαν πως υπήρξε σωρευτική υπαιτιότητα του υπεργολάβου που απασχολούσε τον 24χρονο, όπως επίσης και των υπευθύνων των δύο επιχειρήσεων, στους οποίους χρεώνεται βαριά αμέλεια και παράλειψη των απαραίτητων ενεργειών που θα παρεμπόδιζαν μία τέτοια τραγική κατάληξη. Για τους λόγους αυτούς αποφάσισαν αποζημίωση 525.000 ευρώ για ψυχική οδύνη στην οικογένεια του Δημήτρη Κατσαντώνη, για το εργατικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του, το 2016.

Ο Δημήτρης εργαζόταν σε οικοδομή. Κατά τη διάρκεια εργασιών διαμόρφωσης ενός υπογείου σε κατάστημα, η πλάκα που τρυπούσε με κομπρεσέρ, υποχώρησε κάτω από τα πόδια του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το ποσό των 525.000 ευρώ καλούνται να καταβάλουν μια εμπορική και μια τεχνική εταιρεία με τους υπευθύνους τους, καθώς και ο εργολάβος που τον απασχολούσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις