Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θεία λειτουργία την Κυριακή για τον 1 χρόνο λειτουργίας του ναού του "Πρωτόκλητου" στη Μιαούλη

Πάτρα: Θεία λειτουργία την Κυριακή για τ...

Με τις ευλογίες του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τα εγκαίνια και έναρξη της λειτουργίας του ιερού ναού του Αγίου Α­πο­στό­λου Αν­δρέ­ου του Συλ­λό­γου Ορ­θο­δό­ξου Ι­ε­ρα­πο­στο­λής «Ο Πρωτόκλητος» στην ο­δό Μι­α­ού­λη 70 πάνω από την Κανακάρη στην Πάτρα και αυτή την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 το πρωί θα τελεστεί πανηγυρική, αρχιερατική Θεία λειτουργία στο ναό με τις ευχές και ευλογίες του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

Ώρα ενάρξεως Όρθρου 7.00 π.μ.

Ο ναός του «Πρωτοκλήτου» που είναι αφιερωμένος στον Πολιούχο της Πάτρας Άγιο Ανδρέα, αποτελεί μια πνευ­μα­τι­κή κι­βω­τό μέ­σα στην ο­ποία στόχος και βασικό μέλημα είναι να καλ­λι­ερ­γεί­ται η υ­πο­στή­ρι­ξη και υ­πο­βο­ή­θη­ση του ι­ε­ρα­πο­στο­λι­κού έρ­γου που ε­πι­τε­λεί­ται σε δι­ά­φο­ρα ση­μεία του πλα­νή­τη, και ι­δι­αί­τε­ρα στην Α­φρι­κα­νι­κή και Α­σι­α­τι­κή ή­πει­ρο.

Να θυμίσουμε πως ο πέτρινος αυτός ιερός να­ός είχε εγ­και­νι­αστεί το πρωί της Κυ­ρι­α­κής 25 Ι­ου­νί­ου 2017 με εκ­κλη­σι­α­στι­κή τά­ξη και με­γα­λο­πρέ­πεια, από τον σε­βα­σμι­ό­τα­το Μη­τρο­πο­λί­τη Πα­τρών κ.κ. Χρυ­σό­στο­μο συ­νε­πι­κου­ρού­με­νο α­πό τον Θε­ο­φι­λέ­στα­το Ε­πί­σκο­πο Κερ­νίτ­σης κ. Χρύ­σαν­θο και πλει­ά­δα ι­ε­ρέ­ων και δι­α­κό­νων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις