Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το απολαυστικό-αιχμηρό πρωτοσέλιδο του TIME για τον Τραμπ- ΔΕΙΤΕ το

Το απολαυστικό-αιχμηρό πρωτοσέλιδο του T...

Με αφορμή τους χειρισμούς του στο μεταναστευτικό

Καυστικό για τον Ντόναλντ Τραμπ είναι το επόμενο εξώφυλλο του περιοδικού TIME, το οποίο για ακόμη μία φορά ασκεί δριμύτατη κριτική στην πολιτική του Αμερικανού προέδρου. Αυτή τη φορά, με ένα άκρως ειρωνικό και σαφέστατο τίτλο, «Καλωσήρθες στην Αμερική», το αμερικανικό περοδικό κατακρίνει την πολιτική του Τραμπ απέναντι στους μετανάστες και πιο συγκεκριμένα στο διαχωρισμό των παιδιών από τις οικογένειές τους.

Σε ένα κατακόκκινο φόντο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται όρθιος να κοιτά χαμηλά. Τι κοιτά; Το μικρό κοριτσάκι από την Ονδούρα, την οποία σταμάτησαν μαζί με τη μητέρα της στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού οι σκληρές αμερικανικές δυνάμεις επιβολής, που ύστερα από τις κυβερνητικές εντολές, έχουν χωρίσει από τον Απρίλιο του 2018 περισσότερους από 2.000 παράνομους μετανάστες από τα ανήλικα παιδιά τους

 

tra_001



Το κοριτσάκι αυτό, φωτογραφημένο από τον πολυβραβευμένο -και με Πούλιτζερ- φωτογράφο, Τζον Μουρ, μοιάζει τώρα να κοιτάζει κλαίγοντας όχι τη μαμά του, αλλά τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τραμπ, γεμάτος απάθεια, κοιτάζει με τη σειρά του το κοριτσάκι και ο λακωνικός τίτλος τα λέει όλα: «Καλώς ήρθες στην Αμερική».

Το εξώφυλλο του τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου, σε μια προσπάθεια να διαδοθεί το μήνυμα εναντίωσης σε ένα από τα δεινά που συμβαίνουν στην Αμερική, ακυρώνοντας κάθε έννοια ανθρωπισμού και σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις