Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δείτε στιγμιότυπα από την επιτυχημένη καλοκαιρινή γιορτή των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη

Δείτε στιγμιότυπα από την επιτυχημένη κα...

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Ιουνίου

Tα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη ολοκλήρωσαν
με τον καλύτερο τρόπο το κλείσιμο ακόμα μιας δημιουργικής σχολικής χρονιάς διοργανώνοντας την πάντα επιτυχημένη και διασκεδαστική καλοκαιρινή γιορτή τους! Το Summer Fun Festival πραγματοποιήθηκε την  Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, με μεγάλη συμμετοχή από μικρούς και μεγάλους για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, στο χώρο της Πλαζ.

Εκατοντάδες παιδιά πέρασαν πολύ όμορφα, συμμετέχοντας με μεγάλο κέφι και ενθουσιασμόσε διασκεδαστικά ομαδικά παιχνίδια όπως το παιχνίδι της Φουρτούνας, Survivor, ρακετοδρομίες, Κύβο Rubik και πολλά άλλα!

Παράλληλα,όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες!  Ζωγράφισαν καλοκαιρινά σχέδια σε πέτρες και χαρτόνια με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού κέντρου «Stem&Arts». Διασκέδασαν με το face-painting και τις μπαλονοκατασκευές! Τα πλατιά χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών αποδείκνυαν πόσο πολύ το απολάμβαναν!  Η βραδιά περιλάμβανε τραγούδια και κλήρωση με πολλά δώρα που σκόρπισαν χαρά!


Η Διεύθυνση και το προσωπικό των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην γιορτή και όλους τους χορηγούς και σας εύχονται Καλό Καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά