Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Με επιτυχία η εκδήλωση στο θεατράκι για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Με επιτυχία η εκδήλωση στο θεατρά...

Εκ των χορηγών επικοινωνίας ήταν και το thebest.gr

Η Χορωδία του Πανεπιστημίου Πατρών υπό τη διεύθυνση της Λίνας Γερονίκου συμμετείχε  με συναυλία της στον φετινό εορτασμό της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής το βράδυ της Τρίτης 19 Ιουνίου στις 21.30 στο Θεατράκι της Μαρίνας. Η εκδήλωση εκτός από τη Χορωδία του Πανεπιστημίου της Πάτρας περιελάμβανε και εμφάνιση της ορχήστρας και χορωδίας Μπελ Επόκ του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών.

Εκ των χορηγών επικοινωνίας της όμορφης μουσικής βραδιάς ήταν και το thebest.gr. Θα ακολουθήσουν κι άλλες μουσικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής έως την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, σε διάφορα σημεία της πόλης.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις άρχισαν να διοργανώνονται στην Ελλάδα από το 1998 με πρωτοβουλία του ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Αθηναίων και του (τότε) Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων. Από το 2014 η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής έφτασε και στην Πάτρα με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ελληνογαλλόφωνων της Πάτρας και του Συλλόγου Art & Music (ΣΑΜ).

Στην συναυλία την Τρίτη το βράδυ, η Χορωδία του Πανεπιστημίου Πατρών παρουσίασε υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Λίνας Γερονίκου ένα πρόγραμμα διάρκειας περίπου 45 λεπτών. Η χορωδία απέδωσε ορισμένα κομμάτια a cappella, ενώ σε άλλα τη συνόδευσαν οι: Κατερίνα Φιλιππάτου - Πιέρρου στο πιάνο, Φωτεινή Γεροπούλου στο βιολί και Χρήστος Καμπέρος στο ακορντεόν.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Σύλλογος Art & Music Πάτρας, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καρπέτας, η υπεύθυνη της Δημοτικής Πινακοθήκης Πατρών Γιάννα Παναγοπούλου, η Βικτωρία Αγγελοπούλου, ο Τζίμης Πολίτης, κ.α.

Οι φωτ. είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture