Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ακόμη μια σημαντική διάκριση για την WEST SA στον θεσμό «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2018»

Ακόμη μια σημαντική διάκριση για την WES...

Αναδείχθηκε Greek Business Champion ως αποτέλεσμα της σταθερής ανοδικής της πορείας επί σειρά ετών

Την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων “Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας” υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κατά την οποία αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις και πρωταγωνιστούν στην Ελληνική και διεθνή αγορά, ανοίγοντας δρόμους και στηρίζοντας έμπρακτα την Ελληνική οικονομία.

H West SΑ αναδείχθηκε Greek Business Champion ως αποτέλεσμα της σταθερής ανοδικής της πορείας επί σειρά ετών, με ρυθμό ανάπτυξης άνω του 20% τόσο στο τζίρο και στα κέρδη της τα τελευταία χρόνια.

Ο Πρόεδρος της West SA, κος Αντώνης Ποταμίτης παρέλαβε το βραβείο και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Νοιώθουμε υπερήφανοι για αυτή την σημαντική διάκριση που προέρχεται από την ανάπτυξη των οικονομικών μας στοιχείων. Ωστόσο, αυτό που μας κάνει να νοιώθουμε ιδιαίτερη χαρά είναι η ανάπτυξη των τελευταίων ετών σε ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα στην εταιρεία μας απασχολούμε 648 άτομα μόνιμο προσωπικό, στους οποίους και αφιερώνουμε αυτό το βραβείο ως αντίδωρο των προσπαθειών τους.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά