Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η τελετή των χορευτικών τμημάτων της Στέγης Πολιτισμού «Αγία Λαύρα» - Φωτό

Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η τελετή των χορ...

Με με θέμα της «Χορεύετε Κυρία μου;»

Στο θέατρο Πάνθεον στην Πάτρας η Στέγη Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων «Αγία Λαύρα», παρουσίασε την τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων και της θεατρικής της ομάδας με θέμα «Χορεύετε Κυρία μου;».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή τους: «Μια παράσταση που κατά γενική ομολογία θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολούθησαν. Ένα εγχείρημα πρωτοποριακό, που ποτέ δεν έχουν παρουσιάσει ερασιτέχνες ηθοποιοί και χορευτές ενός συλλόγου.

Με 138 χορευτές και ηθοποιούς, μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων, μουσικής και κουστουμιών, όλοι θεατές ταξίδεψαν μέσα στον χρόνο και ζήσανε την εξέλιξη του ελληνικού χορού από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας.

Οι χορευτικές και θεατρικές εναλλαγές, παρ’ ότι η παράσταση διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες, κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον και το κέφι του κόσμου. Φιλική συμμετοχή στην παράσταση είχαν οι εκπολιτιστικοί σύλλογοι Οβρυάς και Ελληνικού.

Η Στέγη είναι ευγνώμων σ’ αυτούς που στηρίζουν και είναι αρωγοί στην προσπάθειά της γι’ αυτό ο πρόεδρος της Παναγιώτης Φραντζής απένειμε ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα στον επιχειρηματία κο Δούβρη Ν. Φώτιο και στον πρόεδρο του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων κο Πορφύρη Ν. Ιωάννη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Προκόπιος, ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, ο βουλευτής Αχαΐας κος Παπαθεοδώρου Π. Θεόδωρος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αντιπεριφερειάρχης κος Αγγελόπουλος Γεώργιος, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πατρών κος Κουτρουμάνης Γεώργιος, οι πολιτευτές Αχαΐας κα Κονιδάρη Έλενα και ο κος Λαινιώτης Ιωάννης, η πρόεδρος του συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» κα Κολυπέρα Λιολιώ, ο ιδιοκτήτης του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού Super B κος Βαρδαλαχάκης, τον ραδιοφωνικό σταθμό Smart Fm 100,7 εκπροσώπησε η κα Στεργιοπούλου Ελευθερία, και πολλοί εκπρόσωποι Διοικητικών Συμβουλίων τοπικών κοινοτήτων και πρόεδροι από πολλούς εκπολιτιστικούς συλλόγους της Πάτρας».

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture