Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΟΜΕΝΤΙ: ΑΠΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΑ ODEON ΤΗΣ VESO "ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΚΡΙΝ-THE BOOKSHOP"

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΟΜΕΝΤΙ: ΑΠΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΑ OD...

Με την Έμιλι Μόρτιμερ

Μία ταινία που τις μέρες Μουντιάλ που διανύουμε, αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των γυναικών θεατών είναι «Το Βιβλιοπωλείο της Κυρίας Γκριν - The Bookshop» που θ’ αρχίσει να προβάλλεται από την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την ODEON, και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare όπου ήδη παίζεται το διαφημιστικό τρέιλερ.

Σύμφωνα με το στόρι της κομεντί «Το Βιβλιοπωλείο της Κυρίας Γκριν» που εκτυλίσσεται σε μία μικρή επαρχιακή πόλη της Αγγλίας,  εν έτει 1959, μια νεαρή γυναίκα αποφασίζει, παρά την αντίθεση των κατοίκων, να ανοίξει ένα βιβλιοπωλείο. Μια απόφασή που θα εξελιχθεί σε πολιτικό ναρκοπέδιο, με τους περισσότερους να βλέπουν στο πρόσωπό της έναν ανεπιθύμητο εχθρό. Εκθέτοντας τους κατοίκους σε ριζοσπαστικά αριστουργήματα της εποχής, όπως η προκλητική «Λολίτα» του Ναμπόκοφ και το «Φαρενάιτ 451» του Ρέι Μπράντμπερι, η βασική ηρωίδα, την οποία υποδύεται η καλή ηθοποιός Έμιλι Μόρτιμερ, προετοιμάζει το έδαφος της αφύπνισης για τη συντηρητική αυτή πόλη. Το σενάριο του φιλμ είναι βασισμένο στο best-seller της Πενέλοπε Φιτζέραλντ.

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει η Ιζαμπέλ Κοιξέτ και συμπρωταγωνιστούν ο Μπίλι Νάι και η Πατρίτσια Κλάρκσον στο ρόλο μίας συντηρητικής πλούσιας γυναίκας της περιοχής που πάει κόντρα στην κυρία Γκριν και βάζει στόχο να της κλείσει το βιβλιοπωλείο.

Η ταινία θα βγει και στις ΗΠΑ μέσα στον μήνα Αύγουστο.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture