Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Η Dur ΑΕ ανέλαβε χορηγός του θερινού σινεμά σινέ-Κάστρο στο Ρίο

Πάτρα: Η Dur ΑΕ ανέλαβε χορηγός του θερι...

Από την Πέμπτη στο μοναδικό θερινό της περιοχής θα προβάλλεται η κομεντί "Book Club" με την Τζέιν Φόντα

Το θερινό σινε-Κάστρο στην καρδιά του Ρίου που είναι εύκολα προσβάσιμο είτε με τον προαστιακό σιδηρόδρομο είτε με το αστικό λεωφορείο, έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 3 εβδομάδες την φετινή λειτουργία του και τώρα που τέλειωσαν και οι σχολικές εξετάσεις και οι πανελλήνιες και ο καιρός θα στρώσει και θα «ζεστάνει» για τα καλά μετά το περασμένο τριήμερο που ήταν  άστατος και βροχερός, αναμένεται να συγκεντρώσει τους σινεφίλ προσφέροντας τους αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό και μέσα στο πράσινο.

Μην ξεχνάμε πως το σινε-Κάστρο που διευθύνει ο Παναγιώτης Κοτσαύτης (της 2ης αίθουσας του Πάνθεον) και η οικογένεια του (οι γονείς του Ανδρέας και Ειρήνη) είναι πλέον εδώ και μερικά χρόνια, το μοναδικό πλέον θερινό στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Μάλιστα όπως μάθαμε την φετινή καλοκαιρινή περίοδο, μπήκε ως χορηγός της αίθουσας και η Πατρινή βιομηχανία ανδρικής ένδυσης Dur ΑΕ που κουβαλά ιστορία στο χώρο του ανδρικού ρούχου από το 1960, με γνώμονα της πάντα την ποιότητα, τις καλές τιμές και το καλό γούστο. Τα πόλο μπλουζάκια της είναι πάντα κομψά και ανανεωμένα όπως είδαμε στην καινούρια κολεξιόν «άνοιξη/καλοκαίρι 2018» της εταιρείας, με νέες διακριτικές γραμμές στο γιακά και ωραία, ολοζώντανα χρώματα.

Η Dur ΑΕ λοιπόν και ο επικεφαλής της, διευθύνων σύμβουλος Θόδωρος Δούρος αποφάσισαν να στηρίξουν την σινεφίλ προσπάθεια του σινε-Κάστρο στο Ρίο, μίας αίθουσας που κι αυτή έχει την δική της μακρά πορεία, σχεδόν από το μακρινό 1971.

Το σινε-Κάστρο στο Ρίο που διαθέτει και κυλικείο/μπαράκι, θα προβάλλει από την Πέμπτη 21/6  στις 22.00 μία ωραία ταινία που άρεσε πολύ στην Βόρειο Αμερική, την κομεντί «Book Club» μ’ ένα ασυναγώνιστο καστ που περιλαμβάνει την αγέραστη Τζέιν Φόντα να την «φλερτάρει» ο Ντον Τζόνσον, την Ντάιαν Κίτον και τον Άντι Γκαρσία αλλά και την Μέρι Στινμπέργκεν και την Κάντις Μπέργκεν ως ομοσπονδιακή δικαστή και χωρισμένη εδώ και 18 χρόνια που αποφασίζει να ψάξει ταίρι στο διαδίκτυο και θα το βρει στο πρόσωπο του Ρίτσαρντ Ντρέιφους που είχαμε καιρό να τον δούμε στην μεγάλη οθόνη. Μία ταινία θα λέγαμε ιδανική για θερινό σινεμά!

Επιμέλεια κειμένου: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά