Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σχολιασμός των σημερινών θεμάτων των Πανελλαδικών από την "Επιλογή Γνώσης"

Σχολιασμός των σημερινών θεμάτων των Παν...

Δείτε τι μας είπαν οι υπεύθυνοι καθηγητές

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ:

Τα σημερινά θέματα της Βιολογίας Προσανατολισμού καλύπτουν ευρύ φάσμα της διδαχθείσας  ύλης. Απαιτούσαν πολύ καλή κατανόηση του συνόλου ( σχεδόν) των βιολογικών εννοιών και πειραματικών διαδικασιών που πραγματεύονται στην ύλη.

Χαρακτηρίζονται πρωτότυπα, ‘’ έξυπνα’’, περιέχουν μεγάλη ποικιλία, είναι μεγάλης έκτασης. Η προσέγγισή τους απαιτεί προσεκτική και συστηματική επεξεργασία, σωστή διαχείριση του χρόνου και κριτικό πνεύμα, εν πολλοίς.

Οι μαθητές/-τριες με άρτια γνώση της εξεταζόμενης ύλης, συνδυαστική ικανότητα και εκπαίδευση στη διαχείριση τέτοιου είδους θεμάτων μπορούν να πετύχουν εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία, ανταποκρινόμενοι κατά τον βέλτιστο βαθμό στις απαιτήσεις της εν λόγω εξέτασης.

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Γιαννακοπούλου Νίκη

 

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ:

Τα σημερινά θέματα στη Βιολογία Γενικής Παιδείας χαρακτηρίζονται μέτριας δυσκολίας. Σίγουρα για να πετύχει ένας  υποψήφιος το «Άριστα» χρειάζεται να έχει εμπεδώσει εις βάθος την ύλη. Συνολικά, το εν λόγω διαγώνισμα αποτελεί μια –τρόπον τινά- ευχάριστη έκπληξη, αφού αρκετά ερωτήματα απαιτούσαν κάτι παραπάνω από την στείρα παράθεση θεωρίας από το σχολικό εγχειρίδιο.

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Γιαννακοπούλου Νίκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά