Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα... τσιγάρα που πρόδωσαν τον Σώρρα - Η πρώτη ... εμφάνισή του με τα μούσια που θύμιζαν παπά! ΒΙΝΤΕΟ

Τα... τσιγάρα που πρόδωσαν τον Σώρρα - Η...

Το στοιχείο που οδήγησε στη σύλληψή του το Σάββατο στον Άλιμο

Η εμμονή του για μια συγκεκριμένη μάρκα τσιγάρων φαίνεται πως ήταν το… κομβικό σημείο που οδήγησε τους αστυνομικούς στον εντοπισμό του Σώρρα στο υπόγειο σπιτιού στον Άλιμο το περασμένο Σάββατο, 14 μήνες μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν έβγαινε ποτέ από τον χώρο και τα ψώνια συντήρησής τους έκανε το μέλος της «Ελλήνων Συνέλευσις»  που συνελήφθη μαζί του και ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του υπογείου.


Συνελήφθη χωρίς καμία αντίσταση ο Πατρινός καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας - Κυκλοφορούσε σαν παπάς!

Το συγκεκριμένο μέλος της «Ελλήνων Συνέλευσις» είχε τεθεί υπό παρακολούθηση το τελευταίο διάστημα, όπως και πολλά άλλα του μορφώματος, στο πλαίσιο των ερευνών που έκανε η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του Σώρρα.

Κάποιες μέρες πριν τη σύλληψη, τελικά, του Αρτέμη Σώρρα, οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν το μέλος της «Ελλήνων Συνέλευσις» παρατήρησαν κάτι που τους οδήγησε στη σύλληψη του Πατρινού μέχρι τις προάλλες καταζητούμενου.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο ιδιοκτήτης του υπογείου διαμερίσματος αγόρασε έξι πακέτα τσιγάρα «Καρέλια» λευκά και πήγε στο διαμέρισμα της Μενάνδρου στον Αλιμο, όπου όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια κρυβόταν ο Σώρρας.

Όσο για το πώς συνέδεσαν τα τσιγάρα με τον Σώρρα; Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. γνώριζαν ότι ο αρχηγός του μορφώματος αυτού κάπνιζε τη συγκεκριμένη μάρκα τσιγάρων και έτσι με το πού είδαν το άτομο που είχαν υπό παρακολούθηση να τα αγοράζει από το περίπτερο, σήμαναν συναγερμό.

Την Πέμπτη απολογείται ο Αρτέμης Σώρρας - Τουλάχιστον 12.000 εξώδικα σε εφορίεςΕνώπιον του Ανακριτή ο Πατρινός Αρτέμης Σώρρας-

Συνελήφθη ... ντυμένος παπάς - Οπαδοί του έξω από την Ευελπίδων-ΦΩΤΟ

Το απόγευμα του Σαββάτου μπήκαν στο υπόγειο διαμέρισμα και συνέλαβαν τον Αρτέμη Σώρρα.

Ο καταζητούμενος είχε αφήσει μακριά μαλλιά και γενειάδα και προσομοίαζε με παπά. Όπως θα δείτε στο βίντεο του ANT1 είχε εντελώς αλλαγμένη εμφάνιση για να μην αναγνωρίζεται, θυμίζοντας παπά.

Ο ίδιος μάλιστα έβγαλε και διάγγελμα στους οπαδούς του, οι οποίοι περικύκλωσαν το αυτοκίνητό του.

«Αδέλφια, Ελλάνια φυλή μου. Συμπολεμιστές μου. Η Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων. Το δίκαιο θα το πάρουμε στα χεριά μας. Θ΄ αντέξω μέχρι το τέλος», ήταν μερικά από τα λόγια του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις