Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αίσθηση προκαλούν οι δικαιολογίες Μπαρμπαρούση μέσω του Πατρινού δικηγόρου του- Μάλλον δεν καταλάβαμε σωστά- ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση προκαλούν οι δικαιολογίες Μπαρμπ...

ΔΕΙΤΕ τι δηλώνει ο Παναγιώτης Κορατζόπουλος

Μετά τις ανεκδιήγητες αυτές δηλώσεις, σχηματίστηκε δικογραφία για εσχάτη προδοσία και από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε ένα… θρίλερ. Συνελήφθη, δεν συνελήφθη, καταδίωξη στην εθνική οδό και τρεις μέρες άφαντος… Μέχρι τελικά να φτάσουμε στο σήμερα.

Όταν ο -διαγραφείς από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΑ- Κώστας Μπαρμπαρούσης, συνελήφθη… στο σπίτι του (!) στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Για όλα τα παραπάνω μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την τηλεοπτική εκπομπή Live News, στο Etv, ο δικηγόρος του, κ. Παναγιώτης Κορατζόπουλος.

Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης δεν… εννοούσε αυτό που (όλοι) καταλάβαμε

Ο Πατρινός δικηγόρος αναφέρθηκε στο κάλεσμα για πραξικόπημα του χρυσαυγίτη βουλευτή ως εξής:

"Ακούστηκαν ορισμένες εκφράσεις, οι οποίες είναι ανοίκειες, υπερβολικές, εν πάσει περιπτώσει, είναι λεκτικές υπερβολές. Αυτό είναι σαν γεγονός".

Κληθείς, μάλιστα, να σχολιάσει το… κάλεσμα του πελάτη του για αποκεφαλισμό των κ.κ. Τσίπρα, Παυλόπουλου, Καμμένου, χρησιμοποιώντας την φράση που επανέλαβε πολλάκις «τα κεφάλια σας στις Πρέσπες», ο κ. Κορατζόπουλος ισχυρίστηκε πως… αυτό δεν έγινε ποτέ.

 

Σε αυτό το σπίτι συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης - Παραμένει κρατούμενος ο βουλευτής, που αρνείται τις κατηγορίες - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

Συγκεκριμένα τόνισε: «Αυτό δεν το είπε. Είναι λάθος πραγματικότητα. Ποιος να αποκεφαλιστεί; Να μιλήσουμε με πραγματικότητες, ή με αυτά που θα θέλαμε, προκειμένου να δημιουργήσουμε εντυπώσεις; Πώς νοηματοδοτούνται από εσάς τα κεφάλια τους στις Πρέσπες; Μίλησε για αποκεφαλισμούς και για περιφορά κεφαλών εις τις Πρέσπες; Δηλαδή το «κεφάλια τους στις Πρέσπες» που μπορεί να νοηματοδοτηθεί κι έτσι ήταν η πρόθεσή του, διαφορετικά, γιατί το παρερμηνεύετε και μάλιστα με αρνητικό πάντα πρόσημο;».

Στις… λογικές απορίες που δημιούργησε αυτή η τοποθέτηση, ο συνήγορος του Κώστα Μπαρμπαρούση κλήθηκε να απαντήσει τι ακριβώς εννοούσε ο πελάτης του. Και τόνισε: "Όταν λέει ο άνθρωπος αυτή την έκκφραση, σήμαινε ακριβώς «την προσοχή σας εις τις Πρέσπες», «τη σκέψη σας στις Πρέσπες», «προσέχετε μην κάνετε κανένα λάθος στις Πρέσπες». Αυτή είναι η διατύπωση του βουλευτή".

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο συνήγορος του Κ. Μπαρμπαρούση στον Νίκο Ευαγγελάτο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις