Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΛΟΝΔΙΝΟ: ΔΥΟ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΜΠΟΡΝΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛ ΚΛΟΥΝΕΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΛΟΝΔΙΝΟ: ΔΥΟ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΜΠΟΡΝΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Burgundy Diva

Εχουμε συνηθίσει πια το ότι το βεστιάριο της λυγερής και υπέρκομψης μεγαλοδικηγόρου Αμαλ Αλαμουντίν, συζύγου του χολιγουντιανού σταρ Τζορτζ Κλούνει να γίνεται παγκόσμια είδηση σε χρόνο- αστραπή. Αυτή τη φορά η 40χρονη λιβανέζα επέστρεψε στη βάση της το Λονδίνο, πιο trendy από ποτέ, επιμένοντας στο βυσσινί- μπορντό τόνο, που διεθνές αποκαλείται «burgundy».

 

Προχθες η Αμάλ λάμπρυνε τα εγκαίνια της ολοκαίνουριας λονδρέζικης μπουτίκ του διάσημου ιταλού σχεδιαστή Giambattista Valli που φημίζεται για τις couture ρομαντικές του δημιουργίες αλλά και στο πριβέ δείπνο που ακολούθησε με οργανωτή τον επικεφαλής της βρετανικής Vogue Εντουαρντ Εννινφουλ, με ολόσωμη, «μονόπαντη» δαντελένια φόρμα του designer συνδυασμένη με χρυσές λεπτεπίλεπτες γόβες (οι πλατφόρμες σε τέτοια events είναι πια εντελώς ξεπερασμένες). Μάλιστα επισκίασε εντελώς τις πάντα in fashion Ευγενία Νιάρχος, Μπιάνκα Μπραντολίνι, Τζοβάνα Μπατάλια, Τατιάνα Κασιράγκι, Καμίλα Αλφαγιέντ που είναι ονομαστές πελάτισσες του Giambattista Valli.

Tην επόμενη μέρα, ντύθηκε στην ίδια απόχρωση σε φιλανθρωπικό gala στο Jumeirah Carlton Hotel του Knightsbridge. Διάλεξε ένα εφαρμοστό μάξι από βελούδο της Alberta Ferretti, υπογραμμίζοντας την τάση να μην φοράμε το συγκεκριμένο ύφασμα μόνο το χειμώνα (επικρατεί all season σε υποδήματα, τσαντάκια αλλά και μαγιώ). Το φόρεμα το συνδύασε με μαύρες, κλασικές σατέν γόβες και κυμματιστά, χαλαρά μαλλιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View