Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θέλετε ένα καρναβαλικό στοιχείο του δήμου Πατρέων στην αυλή σας; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά που... διατίθενται δωρεάν στο εργαστήρι του Πετρωτού

Θέλετε ένα καρναβαλικό στοιχείο του δήμο...

Προτεραιότητα έχουν τα καρναβαλικά πληρώματα

Πώς θα σας φαινόταν αν τον κήπο ή την επιχείρησή σας την κοσμούσε ένα... καρναβαλικό στοιχείο από αυτά που έχουν φτιαχτεί τα προηγούμενα χρόνια στο καρναβαλικό εργαστήριο του Πετρωτού της Πάτρας;

Οι υπεύθυνοι του καρναβαλικού οργανισμού, λόγω μεγάλου περιορισμού στο χώρο κι επειδή ορισμένα στοιχεία έχουν υποστεί φθορές που δεν επιτρέπουν την "επανεμφάνισή" τους στην επόμενη καρναβαλική σαιζόν, παραχωρούν δωρεάν σε καρναβαλικά πληρώματα κατά κύριο λόγο και σε ιδιώτες περίπου 13 μεγάλα και μικρά καρναβαλικά στοιχεία και κατασκευές που είχαν δημιουργηθεί για να εξυπηρετήσουν θεατρικές παραστάσεις.

"Κάθε χρόνο έχουμε κρούσεις από ιδιώτες που θέλουν να πάρουν ορισμένα στοιχεία που δεν θα αξιοποιηθούν περαιτέρω. Φέτος η ανάγκη είναι μεγαλύτερη και γι αυτό παραχωρούμε περισσότερα στοιχεία (η φιγούρα ενός μεθυσμένου, ένα σαλάχι, ένα εκκλησάκι, η Αθηνά κ.α.) .

Οι αποθήκες έχουν γεμίσει και απαιτείται χώρος για νέες κατασκευές. Απευθυνόμαστε κυρίως στα καρναβαλικά πληρώματα προκειμένου ο κόπος των ανθρώπων του καρναβαλικού εργαστηρίου να ... πιάσει τόπο και να ξαναβγεί στο καρναβάλι" ανέφερε μιλώντας στο thebest o Nίκος Χρυσοβιτσάνος.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του thebest μέχρι την Παρασκευή υπήρξε μόνο ένας ενδιαφερόμενος που απευθύνθηκε στο καρναβαλικό εργαστήρι.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις