Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αγνώριστη η «Πειραϊκή Πατραϊκή» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αγνώριστη η «Πειραϊκή Πατραϊκή» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη τα γκράφιτι σε «Π-Π», Περιφέρεια και Μικρή Περιμετρική

Η «ψυχή» του 3ου Street Art Festival Patras, Κλεομένης Κωστόπουλος βάλθηκε να αναβαθμίσει την αισθητική του δημόσιου χώρου της Πάτρας και κατάφερε! Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις τοιχογραφίες, από καταξιωμένους street artist και τα πρώτα αποτελέσματα της δουλειάς τους, είναι ήδη εντυπωσιακά.

Στη πρώην βιομηχανία της «Πειραϊκής – Πατραϊκής» το έργο του Felix Rodewaldt βρίσκεται στην τελική του φάση, ενώ σε εξέλιξη είναι η παρέμβαση του Dimitris Ntokos στην μίνι περιμετρική. Παράλληλα, ο Fikos δουλεύει το έργο του στο κτίριο που στεγάζει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Όταν η Τέχνη αλλάζει τον δημόσιο χώρο της Πάτρας – Διεθνείς graffiti-street καλλιτέχνες δημιουργούν, χάρη στον εθελοντισμό και τις χορηγίες

Για τα τρία αυτά έργα, ο Κλεομένης Κωστόπουλος έγραψε στη σελίδα του στο facebook τα εξής:

«Τρία ακόμη σημαντικά έργα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το έργο του Felix Rodewaldt στην Πειραϊκή Πατραϊκή δίνει ξανά ζωή σε ένα ιστορικό και βιομηχανικό μνημείο της Πάτρας.

Το έργο του Dimitris Ntokos στην μίνι περιμετρική θα μας θυμίσει ότι είμαστε μέλη της ευρωπαϊκής κοινότητας ενώ το έργο του Fikos θα είναι το πρώτο έργο που γίνεται πάνω σε κτήριο που στεγάζει δημόσια υπηρεσία (Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece).

Θα ήθελα σε αυτή την στιγμή του Φεστιβάλ, να ευχαριστήσω ξεχωριστά και θερμά την πατρινή εταιρεία Χρυσανθόπουλος με τους ανυψωτικά μηχανήματα και την ελληνική εταιρεία χρωμάτων Vechro που χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους και την αγάπη τους για τον πολιτισμό δεν θα μπορούσαμε να έχουμε αυτά τα εξαιρετικά έργα και αυτούς τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες στην πόλη μας.

Στο ArtWalk βοήθησαν πολλοί συμπολίτες μας στον βαθμό που μπορούσαν και είναι πραγματικά συγκινητικό γιατί με αυτό τον τρόπο, αλλάζει μία ολόκληρη πόλη.

katools, ΟΛΠΑ, Goethe Zentrum Patras, U.S. EMBASSY ATHENS, Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας, MTN 94, POSCA, Epson, Paperland Europe SA, ATEM, Σκαλωσιές Αντώνης Χόρμπας, Athinaiki S.a. Ioannina, Fasttravel, Galaxy Hotel, Vox Pop, el Greco pizza, Οινοθήκη Vinum, estivo, Η Κατσαρολα Της Τουλας, Si Doux, Καφέ Γέφυρες, Aquarella Ifaistou, Carousello, Meat me, Big Ben • Art Resto Bar, Grande Milonas, Κιέκκας.

Εμείς στην Art In Progress τους ευχαριστούμε όλους και υποσχόμαστε σαν γνήσιοι ονειροπόλοι με όραμα, ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας με το κεφάλι ψηλά!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight