Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συμπόσιο αποφοίτων του Τμήματος Χημικών Μηχανικών

Συμπόσιο αποφοίτων του Τμήματος Χημικών Μηχανικών

Σήμερα και αύριο, 15-16 Ιουνίου 2018, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο

Το Τμήμα Χημικών, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του (ιδρύθηκε το 1977, υποδέχτηκε τους πρώτους φοιτητές το 1978), διοργανώνει για πρώτη φορά «Συμπόσιο Αποφοίτων», που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο, 15-16 Ιουνίου 2018, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο. Το Συμπόσιο συνδιοργανώνεται με το Ινστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, το οποίο έχει μακρούς ιστορικούς δεσμούς με το Τμήμα Χημικών Μηχανικών.

Απευθύνεται σε όλους τους απόφοιτους των προγραμμάτων σπουδών του Τμήματος, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών, αλλά και σε όλους όσοι είχαν και έχουν εργασιακή ή επιστημονική σχέση με το Τμήμα (μεταδιδάκτορες, ερευνητές, πρώην καθηγητές, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, κ.ά.).

Σκοπός του Συμποσίου είναι να ανανεώσει και να ενισχύσει τους δεσμούς των αποφοίτων με το Τμήμα αλλά και μεταξύ τους, αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στη συγγένεια νοοτροπίας και στόχων αλλά και στη συμβολή των αποφοίτων στην περαιτέρω εξέλιξη του Τμήματος.

Ο χαρακτήρας του Συμποσίου είναι μικτός, και περιλαμβάνει συναντήσεις με τους καθηγητές και ερευνητές, ενημέρωση για τις εξελίξεις της επιστήμης της χημικής μηχανικής και τις αναδυόμενες τεχνολογίες, ομιλίες από τους μαχόμενους χημικούς μηχανικούς της βιομηχανίας, ενημέρωση και συζητήσεις για τα σχέδια και το μέλλον του Τμήματος και του Ινστιτούτου, και φυσικά κοινωνικές εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα τη χοροεσπερίδα το βράδυ του Σαββάτου, 16 Ιουνίου.

Αναλυτικές πληροφορίες στο: http://alumni-symposium.chemeng.upatras.gr/.

Επίσης, το τρέχον newsletter του Τμήματος Χημικών Μηχανικών (τχ. 2, Ιούνιος 2018), είναι αφιερωμένο στους εορτασμούς των 40 χρόνων.

Αναζητείστε το εδώ και μπορείτε να βρείτε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση για το προσωπικό και τις υποδομές του Τμήματος, τις υποτροφίες που χορηγεί, τις φοιτητικές πρωτοβουλίες, να διαβάσετε αναμνήσεις αποφοίτων, να δείτε αρχειακές φωτογραφίες, κ.ά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις