Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο εδώλιο οδηγός μεταφορικής της Πάτρας για τον εμπρησμό φορτηγού της εταιρείας - Οι αμφιβολίες και η απόφαση του Δικαστηρίου

Στο εδώλιο οδηγός μεταφορικής της Πάτρας...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Η υπόθεση είχε μπει στο αρχείο

Εκδικάστηκε η υπόθεση εμπρησμού φορτηγού μεταφορικής εταιρείας τον Μάρτιο του 2012, στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Ρωμανού. Η υπόθεση έφτασε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών και στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε οδηγός της εταιρείας.

Αρχικά αν και οι έρευνες της Πυροσβεστικής είχαν δείξει ότι πρόκειται για εμπρησμό δεν βρέθηκε ο δράστης και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Παρόλα αυτά ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρείας με τη βοήθεια του δικηγόρου του αλλά και ενός πραγματογνώμονα συνέλεξε στοιχεία που οδηγούσαν στον υπάλληλο του.

 

Το κίνητρο για τον εμπρησμό

 

Ο οδηγός της μεταφορικής εταιρείας δούλευε σε αυτή για πολλά χρόνια όμως κάποια στιγμή η εταιρεία δε μπορούσε να καλύψει την ασφάλειά του και για λίγα ένσημα έχανε τη σύνταξη του. Αυτό σύμφωνα με την εταιρεία ήταν το κίνητρο για τον εμπρησμό. Να σημειώσουμε ότι το φορτηγό της εταιρείας είχε αξία πάνω από 100.000 ευρώ.

Πώς μπήκε η φωτά στο φορτηγό της εταιρείας

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις έρευνες ο  δράστης που έβαλε τη φωτιά ξεκλείδωσε την τάπα του φορτηγού, άντλησε με ένα σωλήνα το πετρέλαιο που υπήρχε, κλείδωσε την τάπα περιέλουσε το φορτηγό με το πετρέλαιο και έβαλε τη φωτιά ενώ πέταξε το κλειδί της τάπας.

Ο οδηγός ήταν το ένα από τα δύο άτομα που είχαν κλειδί και αυτό ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που βρέθηκε στη θέση του κατηγορούμενου.

Οι αμφιβολίες και η απόφαση του δικαστηρίου

Το δικαστήριο αποφάσισε να αθωώσει τον οδηγό της εταιρείας καθώς υπήρχαν αμφιβολίες.

* Από την πλευρά της μεταφορικής εταιρείας ασκήθηκε Έφεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις