Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Γέλιο υπόσχεται η Γαλλική κωμωδία "Μαμά από το Πουθενά"

Πάτρα: Γέλιο υπόσχεται η Γαλλική κωμωδία...

Προβάλλεται στα Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων

Aν θέλετε να περάσετε μία καλοκαιρινή κινηματογραφική βραδιά χαλαρά και με γέλιο, δεν έχετε παρά να δείτε την Γαλλική κωμωδία «Μαμά από το Πουθενά – ΜΟΜΟ» με τον Κριστιάν Κλαβιέ και την Καθρίν Φρο που βγήκε από την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 στη χώρα μας από την Odeon και ήρθε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων.

Τουλάχιστον από το τρέιλερ του «Μαμά από το Πουθενά», γελάς πολύ κι ας φαίνονται κάποια από τα αστεία λίγο…Γαλλικά.

Μετά από το ξεκαρδιστικό και πρωτότυπο «Θεέ μου τι σου κάναμε», ο Κριστιάν Κλαβιέ επιστρέφει λοιπόν με μια νέα, απολαυστική κωμωδία γεμάτη οικογενειακά μπερδέματα.

Λίγα λόγια για την ταινία

Όταν ένα βράδυ ο κύριος και η κυρία Πριού επιστρέφουν σπίτι, ανακαλύπτουν έκπληκτοι ότι κάποιος, ονόματι Πάτρικ, έχει εγκατασταθεί στο σπίτι τους και δηλώνει παιδί τους! Λέει μάλιστα ότι επέστρεψε στους γονείς του για να τους γνωρίσει τη σύζυγό του. Οι Πριού δεν έκαναν ποτέ παιδιά. Αν και όλα δείχνουν ότι ο Πάτρικ είναι πράγματι ο γιος τους… Είναι ο Πάτρικ μυθομανής; Μήπως οι Πριού ξεχνούν ότι έχουν παιδί; Ή μήπως ξύπνησε το μητρικό ένστικτο της κυρίας Πριού και απέκτησε τον γιο που πάντα ήθελε;

Η σκηνοθεσία είναι των Βενσάν Λομπέλ και Σεμπαστιάν Τιερί, ο οποίος και πρωταγωνιστεί στο ρόλο του μυστηριώδους Πάτρικ που διεκδικεί…την οικογένεια του!

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture