Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Νάνα Μούσχουρη με «Ένα μύθο θα σας πω» για το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα»

Η Νάνα Μούσχουρη με «Ένα μύθο θα σας πω»...

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, στις 5 Ιουλίου 2018

Τις δυνάμεις της και τη φωνή της με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» και την πρόεδρο του, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ενώνει για ακόμα μία φορά η διεθνής Ελληνίδα ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη. Τις δύο κυρίες εκτός από στενή και μακροχρόνια φιλία, τις ενώνει η αγάπη τους για τα παιδιά και ο κοινός τους στόχος για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Με τίτλο «Ένα μύθο θα σας πω», η Νάνα Μούσχουρη, επιστρέφει στην χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της σε Ευρώπη, Αμερική και Καναδά, με μία ιστορική συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, στις 5 Ιουλίου 2018, ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου των δύο κυριών.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», του οποίου η Νάνα Μούσχουρη, είναι αρωγός από την πρώτη χρόνια της ίδρυσής του, το 1990, και «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» από το 2017.

Με συγκίνηση υποδέχτηκε την κ. Μούσχουρη, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ», η πρόεδρος του Συλλόγου Μαριάννα Βαρδινογιάννη. «Υποδεχόμαστε στον χώρο αυτόν, για άλλη μια φορά, τη διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια, την «καλλιτέχνη για την Ελπίδα» Νάνα Μούσχουρη. Τον άνθρωπο που πίστεψε στο όραμά μας και το στήριξε από την πρώτη στιγμή. Γι αυτό, η σκέψη μας να συναντηθούμε σήμερα στο Ογκολογικό Νοσοκομείο με την αφορμή αυτή, αποτελεί μια ακόμα συμβολική κίνηση μέσα από την οποία στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης στα άρρωστα παιδιά, ενώνοντας ξανά τις δυνάμεις μας μαζί με την Νάνα για μια ιστορική βραδιά στο Ηρώδειο».

Από την πλευρά της η κ. Μούσχουρη μίλησε εκτενώς για τα 60 χρόνια της μουσικής της πορείας, καθώς και για τη συνεργασία της με τον Μάνο Χατζηδάκη, τον Νίκο Γκάτσο και την Μελίνα Μερκούρη, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο σπουδαίο έργο και την προσφορά της «Ελπίδας» και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. «Με μεγάλο θαυμασμό και ευγνωμοσύνη βρίσκομαι εδώ σήμερα και θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου Μαριάννα που μου έδωσε μέσα από αυτή τη συνεργασία την ευκαιρία να βοηθήσω. Νιώθω πραγματικά υπερήφανη που το κάνω για τα παιδιά, που ελπίζω να είναι γερά και να μεγαλώσουν, να πιστέψουν στις δυνάμεις τους και να γίνουν ο εαυτός τους», είπε ανάμεσα σε άλλα η κ. Μούσχουρη.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, η κ. Βαρδινογιάννη ανακοίνωσε ότι μετά από 28 χρόνια αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο, η «Ελπίδα» προχωρά στο επόμενο βήμα της: στη δημιουργία ενός Κέντρου Αριστείας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, με την προμήθεια εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και με την μετεκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture