Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έσβησε στα 84 της χρόνια η μητέρα του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ

Πάτρα: Έσβησε στα 84 της χρόνια η μητέρα...

Η Ιωνία Ινδαρέ θα κηδευτεί το Σάββατο 16/6 στο Α΄Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών

Συγκίνηση στην κοινωνία της Πάτρας προξένησε η δυσάρεστη είδηση της εκδημίας της Ιωνίας (χήρας) Πάνου Ινδαρέ στα 84 της χρόνια. Η εκλιπούσα με την Μικρασιάτικη καταγωγή ήταν η μητέρα του γνωστού και επιτυχημένου σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει γυρίσει την βραβευμένη κινηματογραφική ταινία «Ο τσαλαπετεινός του Γουαιόμινγκ» το 1996 με την Βίκυ Βολιώτη και τον Αλέξανδρο Λογοθέτη και την "Γαμήλια νάρκη" το 2003 με τον Φάνη Μουρατίδη.

Η κηδεία της Ιωνίας Ινδαρέ θα γίνει Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίων Αγγέλων, στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο της Πάτρας, στην Ανθούπολη όπου και θα ταφεί στο μνημείο της οικογένειας. Η Ιωνία (Ιώ) Ινδαρέ με τους δύο γονείς της να είναι πρόσφυγες από την Κωνσταντινούπολη και την Σμύρνη γνωρίστηκε και παντρεύτηκε τον δικηγόρο Πάνο Ινδαρέ δημιουργώντας μία όμορφη οικογένεια. Απέκτησαν τρία παιδιά, την Αφροδίτη Ινδαρέ που ζει στο εξωτερικό, τον Δημήτρη Ινδαρέ που όπως προείπαμε είναι σκηνοθέτης και σεναριογράφος και τον Αλέξανδρο Ινδαρέ. Είχε τη χαρά να δει και δύο εγγόνια, τον Ιάσονα και τον Φίλιππο. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις υπέρ του ιδρύματος της Αγίας Σκέπης στην Πάτρα.

Η Ιωνία Ινδαρέ υπήρξε μία όμορφη, καλοσυνάτη γυναίκα με καλή ψυχή που αγαπούσε πολύ την οικογένεια της και τους συνανθρώπους της. Η είδηση του θανάτου της λύπησε πολλούς. Το θλιβερό αγγελτήριο της κηδείας της ήταν τοιχοκολλημένο και έξω από τον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας στην οδό Σολωμού που ήταν η γειτονιά της.

*Η φωτ. είναι από κείμενο της εφημερίδας "Πελοπόννησος".

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ο σκηνοθέτης Δ. Ινδαρές.

Ο σκηνοθέτης Δ. Ινδαρές.

Ο σκηνοθέτης Δ. Ινδαρές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις