Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Τι προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο έως και τις 24 Ιουνίου 2018

Πάτρα: Τι προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρ...

Παίζονται «Οι Απίθανοι 2» και «Jurassic World, Το Βασίλειο έπεσε» και έπεται το "Book club"

Το πρόγραμμα προβολών στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο έως και τις 24 Ιουνίου 2018 περιλαμβάνει το εξής πρόγραμμα.

Aπό την Πέμπτη 14/6 έως και την Τετάρτη 20/6/2018, δύο προβολές, στις 20.45 η παιδική ταινία animation, «Οι Απίθανοι 2» και στις 22.30 η περιπέτεια «Jurassic World, Το Βασίλειο έπεσε».

«ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ 2»

Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ

Διάρκεια: 90 λεπτά

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Περίληψη

Στους «Απίθανους 2», η Έλεν/Ελαστίνα ηγείται μιας καμπάνιας για να επιστρέψουν οι Σούπερ Ήρωες στη δράση. Ο Μπομπ/Κύριος Απίθανος, μαζί με την Βάιολετ, τον Ντας και το μωρό Τζακ-Τζακ, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την καθημερινή, «φυσιολογική» ζωή στο σπίτι, ενώ οι υπερδυνάμεις του Τζακ-Τζακ είναι στο τσακ να αποκαλυφθούν. Η αποστολή ανατρέπεται όταν ένας νέος κακός εμφανίζεται με ένα ευφυές και επικίνδυνο σχέδιο που θέτει τα πάντα σε τρομερό κίνδυνο. Η οικογένεια των Παρ όμως δεν αποφεύγει ποτέ μια πρόκληση, ειδικά με τον Ψύχτρα στο πλευρό της. Για αυτό και είναι όλοι τους τόσο…Απίθανοι.

«JURASSIC WORLD: ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΠΕΣΕ»

Σκηνοθεσία: Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα

Ηθοποιοί: Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Τόμπι Τζόουνς, Κρις Πρατ, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Τζέιμς Κρόμγουελ

Διάρκεια: 128 λεπτά

Περίληψη

Έχουν περάσει τρία χρόνια αφότου το θεματικό πάρκο του Jurassic World καταστράφηκε από τους δεινοσαύρους που το έσκασαν από τα κλουβιά τους. Η νήσος Νούμπλαρ έχει τώρα εγκαταλειφθεί από τους ανθρώπους, ενώ οι εναπομείναντες δεινόσαυροι τρέφονται με ό,τι υπάρχει στη ζούγκλα. Όταν το ανενεργό ηφαίστειο του νησιού αρχίζει να ξυπνά, ο Όουεν (Κρις Πρατ) και η Κλερ (Μπράις Ντάλας Χάουαρντ) ηγούνται μιας προσπάθειας να διασώσουν τους εναπομείναντες δεινοσαύρους από το επερχόμενο καταστροφικό συμβάν. Ο Όουεν θέλει να βρει την Μπλε, την επικεφαλής ράπτορα, που ακόμα αγνοείται στην άγρια φύση, και η Κλερ έχει αποκτήσει σεβασμό για αυτά τα πλάσματα, βάζοντας σκοπό της ζωής της να τα σώσει. Φτάνοντας στο νησί κι ενώ η λάβα αρχίζει να ξεχύνεται, η σταυροφορία διάσωσης αποκαλύπτεται πως συνιστά μια συνωμοσία που απειλεί να οδηγήσει τον πλανήτη μας πίσω στους προϊστορικούς χρόνους.

Από την Πέμπτη 21/6 έως και την Κυριακή 24/6, στις 22:00 θα προβληθεί η κομεντί «BOOK CLUB»

Σκηνοθεσία: Μπιλ Χόλντερμαν

Ηθοποιοί: Τζέιν Φόντα, Νταϊάν Κίτον, Κάντις Μπέργκεν, Μαίρη Στίνμπεργκεν, Άντι Γκαρσία, Αλίσια Σίλβερστοουν

Διάρκεια: 104 λεπτά

Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ

Περίληψη

Η Νταϊάν (Νταϊάν Κίτον) έμεινε πρόσφατα χήρα, μετά από 40 χρόνια έγγαμου βίου. Η Βίβιαν (Τζέιν Φόντα) απολαμβάνει μια ερωτική ζωή χωρίς δεσμεύσεις. Η Σάρον (Κάντις Μπέργκεν) προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει ένα διαζύγιο 18 ετών. Η Κάρολ (Μαίρη Στίνμπεργκεν) βλέπει τον γάμο της να καταρρέει, μετά από 35 χρόνια. Η ζωή τεσσάρων φίλων θα αλλάξει δια παντός μετά την ανάγνωση του περιβόητου βιβλίου «50 Αποχρώσεις του Γκρι» που θα πυροδοτήσει μια σειρά από εξωφρενικές επιλογές και καταστάσεις. Νέοι έρωτες αλλά και αναζωπύρωση παλιών σκανδαλίζουν τις τέσσερις γυναίκες με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Μια γλυκιά και ειλικρινής κωμωδία που αποδεικνύει πως ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή.

Το φιλμ «Book club» από τις 18 Μαΐου 2018 που προβάλλεται στις ΗΠΑ έχει φτάσει τα 58 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ

ΤΗΛ. 2610994765

www.cinekastro.wordpress.com

ME ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture