Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις 13 Σεπτεμβρίου 2018 η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Κυνηγός - The Predator»

Έρχεται στις 13 Σεπτεμβρίου 2018 η περιπ...

Θα την δούμε στην Ελλάδα ταυτόχρονα με την Βόρειο Αμερική

H νέα περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας και τρόμου, με τίτλο «Κυνηγός  - The Predator», σε σκηνοθεσία Shane Black, που αποτελεί τη συνέχεια σε ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή action movies franchise όλων των εποχών, θα βγει στη χώρα μας στις 13 Σεπτεμβρίου 2018 σε διανομή από την Odeon ταυτόχρονα με την έξοδο της στους Αμερικανικούς κινηματογράφους.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen και ο Thomas Jane.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Από τα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος στους μικρούς δρόμους των προαστίων, το κυνήγι επιστρέφει στο σπίτι του μέσα από την εκρηκτική επαναφορά της κινηματογραφικής σειράς «Κυνηγός» του Σέιν Μπλακ. Τώρα, οι πιο θανάσιμοι κυνηγοί του σύμπαντος είναι πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι και πιο φονικοί από ποτέ, έχοντας εξελιχθεί γενετικά με DNA από άλλα είδη. Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλέσει κατά λάθος την επιστροφή τους στη Γη, μόνο μια ετερόκλητη ομάδα πρώην στρατιωτών και ένας θυμωμένος καθηγητής επιστημών θα μπορέσουν να εμποδίσουν το τέλος του ανθρώπινου είδους.

Να προσθέσουμε πως αυτή είναι η 4η ταινία του franchise. Στο 1ο «Predator» σε σκηνοθεσία Τζον Μακ Τίρναν το 1987 έπαιζε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Ακολούθησε το «Predator 2» το 1990 με τον Ντάνι Γκλόβερ και το «Predators» με τον Έντριεν Μπρόντι και τον Τόφερ Γκρέις το 2010.

Αναμένεται να δούμε την ταινία και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare. Ο Shane Black είχε παίξει στον πρώτο "Κυνηγό".

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture