Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Tο «Αγαπώντας τον Πάμπλο» θα προβληθεί στο LifeArt Festival 2018, στις 19 & 20 Ιουνίου

Tο «Αγαπώντας τον Πάμπλο» θα προβληθεί σ...

Στις αίθουσες Αθήνας και περιφέρειας βγαίνει από την Πέμπτη 21/6/2018

Το LifeArt Festival είναι μία διοργάνωση που φιλοξενεί ταινίες με ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ, ανεξάρτητες παραγωγές, διεθνείς εκθέσεις φωτογραφίας & VIP πάρτι. Ένα Φεστιβάλ ανοιχτό στο κοινό, για τους φίλους του σινεμά, της τέχνης και των social media.

Το LifeArt Festival, με έδρα το Λος Άντζελες, πραγματοποιείται φέτος στην Αθήνα για 2η συνεχή χρονιά. Για δύο ημέρες, την ερχόμενη Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ανεξάρτητες αλλά και μεγάλες χολιγουντιανές κινηματογραφικές παραγωγές, στα Village Cinemas Faliro.

Την αυλαία του φεστιβάλ θα ανοίξει την Τρίτη 19 Ιουνίου στις 21.00 το βράδυ, η πολυαναμενόμενη ταινία του Φερνάντο Λεόν Ντε Αρανόα «Αγαπώντας τον Πάμπλο - Loving Pablo» με τους βραβευμένους με Όσκαρ Χαβιέρ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ, οι οποίοι είναι και ζευγάρι στη ζωή. Η ταινία καταγράφει την άνοδο και πτώση του μεγαλύτερου βαρόνου ναρκωτικών στον κόσμο, μέσα από τα μάτια της ερωμένης του και διασημότερης δημοσιογράφου της Κολομβίας Βιρχίνια Βαγιέχο, ρόλο που ερμηνεύει η Πενέλοπε Κρουζ. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Βαγιέχο «Αγαπώντας τον Πάμπλο, Μισώντας τον Εσκομπάρ» που κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το LifeArt Festival 2018 μετά την Αθήνα θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη (23-24/6) αλλά και στο Σαν Αντόνιο του Τέξας στις ΗΠΑ, στο εμβληματικό Tobin Center (14-16/9). Με πηγή έμπνευσης το έργο του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη, και με ένθερμο υποστηρικτή τον 3 φορές βραβευμένο με Όσκαρ, Όλιβερ Στόουν, το Φεστιβάλ δίνει ευκαιρίες σε νέους κινηματογραφιστές, youtubers αλλά και φωτογράφους σε κατηγορίες όπως η ταινία μεγάλου και μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, web tv, video clip 5:55'' αλλά και virtual reality.

Η ταινία «Αγαπώντας τον Πάμπλο» θα βγει από 21 Ιουνίου στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Odeon. To φιλμ θα το δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture