Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανό για τον Δ. Κουφοντίνα στην Ακρόπολη από τον «Ρουβίκωνα»

Πανό για τον Δ. Κουφοντίνα στην Ακρόπολη...

Για να ενημερώσουν τους τουρίστες

Πανό υποστήριξης του Δημήτρη Κουφοντίνα σήκωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης τα μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» στην Ακρόπολη των Αθηνών. Στόχος της παρέμβασης ήταν να ενημερώσουν τους τουρίστες για την απεργία πείνας του εκτελεστή της 17Ν.

Το μήνυμα στο πανό ήταν στα αγγλικά και αναφέρει: «Η ελληνική δημοκρατία σκοτώνει απεργό πείνας, άδεια στον Δ. Κουφοντίνα».

Με ανάρτησή της στο indymedia, η αναρχική ομάδα αναφέρει πως η παρέμβαση στην Ακρόπολη είχε στόχο να ενημερωθούν και οι τουρίστες για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων τονίζει:

«Επιλέξαμε να σηκώσουμε πανό αλληλεγγύης στο Δ. Κουφοντίνα μπροστά στον Παρθενώνα. Ως ένα καλό σημείο για να απευθυνθούμε στον κόσμο που έχει έρθει εδώ ως τουρίστας και επιλέγει να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στον τόπο που διασκεδάζει, ή τον κόσμο που έστω, δεν έχει αφήσει την κρίση του στο ξενοδοχείο.  Η δημοκρατία είναι μια χαρά ως τουριστικό προϊόν  αλλά ως πραγματικότητα είναι άλλη υπόθεση. Κι όταν το αξιοθέατο και η πραγματικότητα είναι δίπλα-δίπλα, στην έκδοση" κληρονομιά και κληρονόμος"  φαίνεται πολύ καθαρά. Μπορεί άλλωστε καθένας να το δει και στη δική του χώρα...

Υ.Γ. Επειδή φανταζόμαστε τι πρόκειται να ακούσουμε για αυτή μας την παρέμβαση ξεκαθαρίζουμε πως ούτε τρυκάκια, ούτε καν προκηρύξεις δεν μοιράζαμε στον χώρο.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις