Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κραυγή αγωνίας από τους φοιτητές της Εστίας για τα αδέσποτα – Τα φροντίζουμε όσο μπορούμε, αλλά πρέπει να βρεθεί λύση

Πάτρα: Κραυγή αγωνίας από τους φοιτητές ...

Ζητούν από τον Δήμο να παρέμβει

Δεν ξέρουν τι να κάνουν οι φοιτητές της Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών με τα αδέσποτα σκυλιά. Όπως αναφέρουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο, αφήνουν τα σκυλιά τους όλο και περισσότεροι ασυνείδητοι, με αποτέλεσμα αυτή την περίοδο να βρίσκονται στην περιοχή γύρω στα 20 μεγάλα σκυλιά αλλά και 18 μικρά.

Οι φοιτητές όπως αναφέρουν, με κείμενο που έστειλαν στο thebest.gr,  παρ' όλο που αντικειμενικά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ,ούτε και κάποια άλλα μέσα, με δική τους πρωτοβουλία τα φροντίζουν. Ακόμα κι αυτοί όμως σ' ένα μήνα θα φύγουν για το καλοκαίρι.

Οι φοιτητές διαπιστώνουν ότι στην Πάτρα  και στις γύρω περιοχές δεν υπάρχει καμιά φιλοζωική πάρα μονό εθελοντές που ήδη φιλοξενούν αρκετά αδέσποτα στα σπίτια τους. «Είναι επείγον να δημιουργηθεί ένας χώρος διαμονής και προστασίας αυτών των σκυλιών ειδικά των κουταβιών γιατί αλλιώς μες στο καλοκαίρι ΔΕΝ θα επιβιώσουν!! Η διαμονή τους στην Εστία είναι εντελώς ακατάλληλη και άκρως επικίνδυνη, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι πολλά κουτάβια ξεφεύγουν από το χώρο και τις περισσότερες φόρες βρίσκονται νεκρά εξαιτίας των αυτοκίνητων» αναφέρουν και τονίζουν:

«Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη και χρειάζεται άμεσα βοήθεια με κάθε τρόπο!

Έχουμε κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να επικοινωνήσουμε με το δήμο Πατρέων σχετικά με το ζήτημα και δεν υπάρχει καμία απολύτως ανταπόκριση. Δεν αναγνωρίζεται καμία ευθύνη απέναντι στα αδέσποτα και μιλάμε για την 3η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.

Αυτή η ντροπή πρέπει να σταματήσει!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις