Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ντουντούκα στους δρόμους και ευρεία αφισοκόλληση για τη λαική συναυλία του Γ. Μαργαρίτη

Πάτρα: Ντουντούκα στους δρόμους και ευρε...

Την Κυριακή 17/6/2018 στις 20.30 στο Νότιο Πάρκο με ελεύθερη είσοδο

Δυναμική είναι η έως τώρα διαφήμιση από πλευράς του Δήμου Πατρέων για τη μεγάλη λαική συναυλία με τον Γιώργο Μαργαρίτη που έχει προγραμματιστεί γι’ αυτή την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 στις 20.30 το βράδυ, στο Νότιο Πάρκο, στην Ακτή Δυμαίων.

Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου και του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη να αναδείξει το μείζον πρόβλημα της ανεργίας. Με σύνθημα «δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα, κάτω τα χέρια σας από το βιός του λαού», ο Δήμος Πατρέων κυκλοφόρησε και σχετικά φυλλάδια που μοιράστηκαν στον κόσμο που αναφέρουν την κινητοποίηση που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 19.00 όπου πολίτες θα ξεκινήσουν από τις δύο άκρες της Πάτρας, από τις Εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα και το Γήπεδο της Παναχαϊκής για να πορευτούν έως την πλατεία Γεωργίου Α’.

Όπως τονίζεται «κανείς να μην λείψει από τον ωραίο αγώνα που δίνουμε για τη ζωή της οικογένειας μας, των παιδιών μας. Ότι κερδήθηκε, δεν έγινε από αυτούς που σωπαίνουν αλλά από αυτούς που παλεύουν». Αποκορύφωμα της νέας αυτής προσπάθειας ενάντια στην ανεργία που μαστίζει τα νοικοκυριά, θα είναι την Κυριακή 17/6, η μεγάλη συναυλία με τον σπουδαίο ερμηνευτή, τον Γιώργο Μαργαρίτη που θεωρείται ένας αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής, με μία επαγγελματική πορεία στο τραγούδι σαράντα χρόνων.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι όταν τέλειωσε την στρατιωτική του θητεία, στα τέλη της δεκαετίας του ‘60 με αρχές της δεκαετίας του ‘70, τραγουδώντας σε διάφορα νυχτερινά κέντρα. Στην δισκογραφία μπήκε το 1981 με τον δίσκο «Εσύ μιλάς στην καρδιά μου», ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έγινε χρυσός.

Μέχρι σήμερα ο Γιώργος Μαργαρίτης που έχει γεννηθεί στα Τρίκαλα και έχει και Μικρασιάτικη καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του, έχει ηχογραφήσει πάνω από 20 προσωπικούς δίσκους και έχει συνεργαστεί με μεγάλους συνθέτες και στιχουργούς του λαικού τραγουδιού. Έχει αγαπηθεί και καθιερωθεί για το δικό του ιδιαίτερο αυθεντικό λαϊκό στυλ και ερμηνεία ενώ συνάμα θεωρείται κι ένας απλός, σεμνός και προσιτός καλλιτέχνης.

Στην Πάτρα έχει ξαναεμφανιστεί με επιτυχία κατά το παρελθόν. Όπως είδαμε στις διαφημιστικές αφίσες που έχουν ήδη τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της Πάτρας, τον Γιώργο Μαργαρίτη θα συνοδεύσουν στη συναυλία, ο Άγγελος Παπαδημητρίου – μπουζούκι, ο Γιάννης Τσατούχας στο βιολί, ο Γιώργος Τσουπάκης στα τύμπανα, ο Κώστας Πέτας στο μπάσο και ο Γιώργος Πασχάλης στην κιθάρα.

Για τις ανάγκες προβολής και διαφήμισης της μεγάλης αυτής συναυλίας, βγήκε στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας και η καθιερωμένη ντουντούκα.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης αναμένεται να ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του όπως «Στο κελί 33», «Πεθαίνω για σένα», «Μα τι λέω», «Δρόμοι του πουθενά», κ.α.

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας της λαικής συναυλίας του Γιώργου Μαργαρίτη την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 στο Νότιο πάρκο, είναι και το thebest.gr.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις