Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένα μήνα μετά την επιχείρηση "σκούπα" στην παραλιακή της Πάτρας, οι μετανάστες είναι εδώ και κάνουν εφόδους στο λιμάνι - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μήνα μετά την επιχείρηση "σκούπ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Εικόνες από το βράδυ της Δευτέρας

Μετανάστες εντοπίστηκαν για άλλη μια φορά το βράδυ της Δευτέρας, να τρέχουν πάνω κάτω την οδό Ακτή Δυμαίων στο ύψος της πλάστιγγας του νέου λιμένα και πολύ κοντά στο σύστημα ISPS. Με αφορμή και συναυλία που δινόταν στο εργοστάσιο τέχνης και την πολυκοσμία στην παραλιακή, προσπάθησαν να περάσουν μέσα στο νέο λιμάνι.

Δείτε τις εικόνες με μετανάστες που το βράδυ της Δευτέρας, προσπάθησαν να μπουν μέσα στο νότιο λιμένα της Πάτρας, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν αναμειχθεί με τον κόσμο που κινούνταν στο πεζοδρόμιο.

Ο πρόεδρος των λιμενικών υπαλλήλων Αχαΐας, Μιχάλης Κωστάκης, δηλώνει την ανησυχία του για την επανεμφάνιση, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μεταναστών στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας.

Η εισροή παλιών αλλά και νέων μεταναστών στην πόλη, με την ελπίδα να φτάσουν στην κεντρική Ευρώπη μέσω του λιμανιού της Πάτρας, φαίνεται να έχει αναζωπυρωθεί. Ωστόστο τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ παραμένουν αυστηρά.

Στο μεταξύ το μεσημέρι της Τρίτης οι μετανάστες που φαίνεται πως έχουν επιστρέψει για τα καλά στην παραλιακή, αποπειράθηκαν να εισβάλλουν στις πρώην εγκαταστάσεις του Λαδόπουλου στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις