Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται το Σάββατο το παιδικό κόμικ βιβλίο του Γιώργου Μελισσαρόπουλου "Το νησί της τρέλας"

Πάτρα: Παρουσιάζεται το Σάββατο το παιδι...

Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στις 21:00 στην αυλή του Baron Rouge Bistrot

Το νέο παιδικό βιβλίο – comic του Γιώργου Μελισσαρόπουλου με τίτλο «Το νησί της τρέλας» θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση αυτό το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στις 21:00 στην φιλόξενη και δροσερή αυλή του Baron Rouge Bistrot στην οδό Νόρμαν 16, στην Πάτρα (τηλ. 2610 461058).

To κόμικ θα παρουσιάσουν οι:

Γιώργος Μελισσαρόπουλος, συγγραφέας,

Γιάννης Πεντζούρης, καλλιτεχνικός επιμελητής της έκδοσης,

Χρυσόστομος Μπομπαρίδης, φιλόλογος, ιστορικός.

Συνδιοργάνωση: Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και Βιβλιοπωλείο Παπαχρίστου -Γωνιά του βιβλίου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Όλα φαίνονται να κυλάνε ήρεµα στο νησί της Τζαµάουα, µέχρι που µια οµάδα άγριων πειρατών κάνει την εµφάνισή της αναστατώνοντας όλα τα ζώα της παραλίας. Η έξυπνη Καλαµαρένια, ο γενναίος Μπανανέος και το µικρό Χταποδίνι θα ζητήσουν τη συµβουλή του σοφού Ναυαγογέροντα για να αντιµετωπίσουν τον πειρατή Πρασογένη και τους παπαγάλους του.

Θα τα καταφέρουν; Ποιος είναι άραγε ο αινιγµατικός Σαγονιάρης; Μια περίεργη περιπέτεια ξεκινά για τους τρεις φίλους, γεµάτη χιούµορ και απρόβλεπτες καταστάσεις.

*Ο Γιώργος Μελισσαρόπουλος έχει σπουδάσει κινούµενο σχέδιο και εικονογράφηση στο Λονδίνο και εργάζεται επαγγελµατικά στον χώρο των comics από το 2003. Έχει δηµιουργήσει το comics ΑΓΡΙΑΔΕΣ (εκδ. Ένατη Διάσταση, 2017), τη σειρά comics ΤΕΖΑ (εκδ. Jemma Press, 2003-2013), την οποία, το 2016, µετέτρεψε σε σειρά κινουµένων σχεδίων για το comedylab.gr.

Το graphic novel του, ΘΕΟΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ, εκδόθηκε στα αγγλικά (Amazon Kindle, 2015), τα γαλλικά (εκδ. M’edite, 2015), τα ελληνικά (εκδ. Webcomics, 2016) και τα τουρκικά (εκδ. Gürer Yayιnlarι, 2017). Το 2006, δηµιούργησε το βραβευµένο δηµιουργικό γραφείο Αnimatic Vision, µέσω του οποίου έχει εκδώσει τα περιοδικά E-SENSE, MOSQUITO, HAPPY REVOLVER και το webcomic ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. Έχει συνεργαστεί µε µεγάλες εκδοτικές εταιρίες και εταιρίες παραγωγής κινουµένων σχεδίων σε Ευρώπη και Αµερική.

Εργάζεται ως εικονογράφος, σχεδιαστής comics και κινουµένων σχεδίων. Στον ελεύθερό του χρόνο δηµιουργεί 2d video game.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture