Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές από την Πάτρα ζήτησε ο Λευτέρης Αυγενάκης– ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Εκλογές από την Πάτρα ζήτησε ο Λευτέρης ...

Μιλά σε κομματική εκδήλωση

Άμεση προσφυγή στην κάλπη ζήτησε ο γ.γ. της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης από την Πάτρα, στον απόηχο της συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με αυτή των Σκοπίων για το ονοματολογικό της γειτονικής χώρας. Ο κ. Αυγενάκης είπε ότι η κυβέρνηση δεν έχει νομιμοποίηση και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα εθνικά θέματα.

Σύμφωνα με τον γραμματέα της ΝΔ ο πρωθυπουργός δεν νομιμοποιείται να υπογράψει καμία συμφωνία με τα Σκόπια, εάν δεν έχει την έγκριση όλων των πολιτικών δυνάμεων και  για αυτό ζήτησε πρόωρες εκλογές.

Συνεχίζοντας την κριτική του στην κυβέρνηση, ο Λευτέρης Αυγενάκης, χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα ως νέο μνημόνιο, που προβλέπει μέτρα χωρίς χρήματα. Σύμφωνα με τον γραμματέα της ΝΔ, γκρεμίζεται ο μύθος περί καθαρής εξόδου στις αγορές και εκτίμησε ότι εκλογές θα γίνουν μάλλον φθινόπωρο άλλα όπως είπε όποτε και να γίνουν η ΝΔ είναι σε προεκλογική περίοδο.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, είπε ότι οι εκλογικοί συσχετισμοί στην περιοχή έχουν αλλάξει υπέρ της ΝΔ.

Ο γραμματέας της ΝΔ, παραβρίσκεται αυτή την ώρα σε κομματική εκδήλωση, σε κεντρικό ξενοδοχείο, με θέμα τις αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις