Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Παράσταση χορού «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλιαμ Σαιξπηρ

Πάτρα: Παράσταση χορού «Όνειρο Καλοκαιρι...

Στο Συνεδριακό και πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου η σχολή χορού της Κατερίνας Αναλυτή θα διοργανώνει παράσταση χορού για παιδιά με τίτλο «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλιαμ Σαιξπηρ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στις 20:30 το βράδυ.

Η χορογραφική επιμέλεια είναι της Κατερίνας αναλυτή, με βοηθούς χορογράφους τις Αγγελική Σακκά και Βασια Ζησιμοπούλου, τα κουστούμια επιμελήθηκε η Στέλλα Μαραγκού, την σκηνογραφία έχει επιμεληθεί η Όλγα Μοσχόβου, τις βιντεοπαρουσιάσεις ο Παναγιώτης Φαφούτης και τους φωτισμούς ο Νίκος Σωτηρόπουλος.

Συμφώνα με σχετική ανακοίνωση: «Από την σκηνή θα παρελάσουν μελισσούλες, βατραχάκι, σκιουροι, πεταλούδες, χωρικοί, ξωτικά και νύμφες του δάσους, οι βασιλιάδες Όμπερον και Τιτάνια, ο σκανταλιάρης Πουκ και ένας γάιδαρος που χωρίς να το θέλει θα μπερδέψει όλους τους ήρωες σε μια θεότρελη ιστορία. »

Στο δεύτερο μέρος της παράστασης θα παρουσιαστούν χορογραφίες σύγχρονου χορού της Μαριάννας Χριστοπούλου και της Βάσιας Ζησιμοπούλου καθώς και street jazz από τον Luiz Mendes.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν παιδιά από 4 ετών καθώς και ενήλικες, όλοι μαθητές της σχολής.  Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά και μεγάλους ενώ πρόκειται για μια από λίγες παραστάσεις χορού για παιδιά με ολοκληρωμένο έργο από το κλασσικό ρεπερτόριο. Η σχολή έχει ανεβάσει στο παρελθόν και άλλα κλασικά παραμύθια όπως «Η ωραία κοιμωμένη» Ιούνιος 2003, «Η πεντάμορφη και το τέρας» Ιούνιος 2005, «Η Σταχτομπούτα» Ιούνιος 2008, «Copelia» Ιούνιος 2010, ο «Καρυοθραύστης»  Ιούνιος 2012, «Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων» Ιούνιος 2014, τέλος «Η κακοφυλαγμένη κόρη» Ιούνιος 2016.

Το εισιτήριο κοστίζει 10€ και οι κρατήσεις εισιτηρίων θα γίνεται από την Δευτέρα 11 Ιουνίου, καθημερινά 6-9 το απόγευμα στο τηλ. 2610 323787 καθώς και στην σχολή Ναυαρίνου 36.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture